Därför försvann Jon Henrik Fjällgren egentligen från rampljuset – redo att berätta: ”Jag litade på…”

Jon Henrik Fjällgren har inte synts till särskilt mycket under det senaste året.

Nu avslöjar stjärnan vad han hållit på med den senaste tiden.

Jon Henrik Fjällgren slog igenom 2014 då han ställde upp i Talang Sverige 2014. Med sin jojk förtrollade han snart både publiken och juryn och vann därmed hela tävlingen.

Sedan dess har framgångarna varit ett faktum och bland annat har vi sett honom delta i Let’s dance och Stjärnorna på slottet.

Jon Henrik Fjällgren
Foto: Kim Metso/Wikkicommons

Dessutom har han ställt upp fyra gånger i Melodifestivalen, varav den senaste gången var 2023 då han sjöng låten Where You Are (Sávežan) tillsammans med Arc North och Adam Woods. Låten tog sig direkt vidare till finalen, men det blev tyvärr ingen vinst det året.

Sedan Melodifestivalen 2023 har det varit ganska tyst från Jon Henrik. I början av året så avslöjades det att Jon Henriks vän och manager spelat bort massvis av pengar som skulle ha gått till en välgörenhetskonsert.

Det har Jon Henrik gjort senaste tiden

Nu har dock Jon Henrik Fjällgren blivit aktuell med en ny dokumentär på SVT. Det är en personlig dokumentär som fokuserar mycket på Jon Henriks liv. Bland annat besöker han i dokumentären ett barnhem i Cali i Colombia, där Jon Henrik ursprungligen kommer ifrån.

Jon Henrik avslöjar nu för Hänt hur den senaste tiden sett ut i livet.

– Jag turnerade ganska mycket förra året. Att jag blir ganska personlig i dokumentären kanske har att göra med att den skildrade mig som person, inte som artist. Sen har det med tillit att göra. Jag litade på filmteamet från SVT och vi blev som en liten familj.

Och framöver så väntar fler spelningar. Just nu och fram till hösten har Jon Henrik en hel turné inbokad med spelningar i både Sverige och utomlands.

Härligt att du kommit med en dokumentär om dig själv Jon Henrik!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev