Foto: TV4/Instagram @henrikalsterdal

Därför nobbar Henrik Alsterdal ”Tillsammans med Strömstedts” – med maken Anders Pihlblad

Kärleksintervju på bästa sändningstid i TV4?
Inte för Henrik Alsterdal – här förklarar TV4-profilen varför han troligen skulle tacka nej till ”Tillsammans med Strömstedts”.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är paret som gör stor succé i TV4:s nyhets- och aktualitetssändningar. Pihlblad leder med jämna mellanrum ”Nyhetsmorgon” och Alsterdal syns ofta bland annat i Tilde de Paula Ebys eftermiddagsshow ”Efter fem”.

Ett annat TV4-par är Jenny Strömstedt, 48, och maken Niklas Strömstedt, 62. De leder sedan några år tillbaka egna programserien ”Tillsammans med Strömstedts” i kanalen.

Foto: TV4

I den populära intervjuserien som första gången hade premiär 2017 möter Jenny och Niklas andra intressanta par för samtal, med såväl skratt som allvar. I årets säsong hälsade de bland annat på ett annat TV4-kopplat par, nämligen doktor Mikael Sandström, 62, känd från TV4:s ”Nyhetsmorgon”, och artisten Lotta Engberg, 58.

LÄS MER: Niklas Strömstedt bryter tystnaden – insikten om Jenny efter mammans ord

Men ska man tro Henrik Alsterdal kommer han och maken Pihlblad inte att göra samma resa vad gäller ”Tillsammans med Strömstedts” framöver.

Höstlovsresa däremot – det går hem hos paret! På Instagram skriver Alsterdal att han varit på höstlov tillsammans med maken Anders Pihlblad och familjen i finska Åbo.

”Pappor på höstlov (Nåja, barnen också)”, skriver Henrik Alsterdal till bilden där han och Pihlblad hoppar högt av lycka.

Henrik Alsterdal om medverkan i ”Tillsammans med Strömstedts” med Anders Pihlblad

I kommentarsfältet är det många tv-tittare som hört av sig till det omtyckta paret för att önska dem en trevlig vistelse i vårt östra grannland.

LÄS MER: Anders Pihlblads kärleksknep med maken Henrik Alsterdal

En nyfiken tittare har dessutom föreslagit ett framtidsscenario för duon. Tittaren skriver i en kommentar att det vore ”så fantastiskt om ni två ställer upp hos Tillsammans med Strömstedts”.

Men detta verkar inte vara någonting som åtminstone Henrik Alsterdal planerar för. I ett svar till tittaren förklarar han varför paret – förmodligen – inte kommer medverka i programmet med Niklas och Jenny Strömstedt på samma kanal.

Foto: TV4

”Det vågar vi nog inte”, skriver Henrik Alsterdal i ett svar till tittaren – som dock inte ger sig och fortsätter ösa lovord över TV4-paret.

”Men ni två är ju såååå otroligt fina förebilder. Och ni är ju kollegor med Jenny som är klok. Undrar ibland om ni fattar vilka helt otroligt fina förebilder ni två är”, skriver tittaren i ett svar till Henrik Alsterdal.

Skulle ni vilja se Anders och Henrik i ”Tillsammans med Strömstedts”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!