Pernilla Wahlgrens förändring i utseendet utanför Allsång på Skansen – därför väljer hon att dölja: ”Jag får inte…”

Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren. Foto: SVT

Pernilla Wahlgren gör succé i Allsång på Skansen.

Samtidigt väljer stjärnan nu att dölja vissa delar av kroppen utanför programmet.

– Jag får inte, säger hon till Expressen.

Pernilla Wahlgren har verkligen varit sommarens stora allsångsdrottning på Skansen. Den folkkära artisten, programledaren och skådespelaren har sannerligen gjort stor succé med sin härliga humoristiska tajming och sprudlande energi på scenen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: SVT

Att hon dessutom har en fantastisk sångröst, kombinerat med en uppenbar vilja att föra den svenska allsångs- och vistraditionen vidare, gör att hon är perfekt för uppdraget på Sollidenscenen. Det har såväl tv-tittare som recensenter tidigare gett uttryck för under säsongen.

Nu börjar årets upplaga av Allsång på Skansen dock gå mot sitt slut. På tisdagskvällen sändes det näst sista avsnittet för sommaren 2023. Stormen Hans har kopplat greppet om landet de senaste dagarna, och även på Skansen märktes det när mörkret tidigt lade sig över huvudstaden. Samtidigt som tittarna kunde höra hur vinden fläktade på rejält mellan varven.

LÄS MER: Därför väljer Lill allsången med Lotta före Pernilla – beslutet att nobba Allsång på Skansen

LÄS MER: Här får Lotta Engberg nog efter skämtet om Doktor Mikael – Per Andersson tvingas bli utburen av vakter: ”Stick!”

Det blev en stjärnspäckad allsångskväll där artister som Petra Marklund och Nordman gästade Wahlgren.

Men kvällens huvudnummer var förstås Darin Zanyar.

Han sjöng först i det ordinarie programmet – innan han vid 21-tiden bjöd publiken på en timslång konsert i ”Allsångsscenen är din” dit han hade bjudit in flera gästartister, däribland Lisa Nilsson.

Artikeln fortsätter under bilden.

Lisa Nilsson, Darin. Foto: SVT

Pernilla Wahlgrens fina ord om Darin

Även Pernilla Wahlgren såg förstås fram emot att få välkomna Darin upp på allsångsscenen. Artisten som slog igenom i den allra första säsongen av ”Idol” redan 2004 och som sedan dess skrivit hits åt både sig själv och andra sångare.

Den dansvänliga hitlåten ”Can’t Stay Away” nådde stora framgångar på UK Dance Chart och nu är han aktuell med nya singeln ”Starkare”. I höst ger han dessutom en arenaturné i Sverige.

– Det här är en kille som har en fantastisk sångröst och han är en otrolig entertainer. Han har gjort internationell karriär och vi älskar att höra honom lika mycket på engelska som på svenska, sade Wahlgren när hon presenterade Darin.

Själv har Wahlgren också haft många låtar på listorna genom åren, även om hon mest kommit att bli förknippad med framgångsrika Kanal 5-programserien ”Wahlgrens värld” på senare år.

Foto: SVT

Där bjuder hon och resten av familjen in publiken till deras vardag, och Pernilla har gjort sig känd för att vara öppenhjärtig om det mesta, såväl i tv-programmet som i podcasten ”Wahlgren & Wistam” som hon har med vännen Sofia Wistam.

Men en viss detalj väljer nu allsångsledaren att hemlighålla.

Det handlar om hennes tatueringar som uppmärksamma tittare kanske har sett under sändningarna från Allsång på Skansen.

Men utanför densamma har Wahlgren nu valt att sminka över dem – och anledningen tycks vara ett ännu så länge hemligt, nytt projekt.

– Jag får inte ha tatueringar i det som jag gör, säger Pernilla Wahlgren till Expressen.

LÄS MER: Erik Grönwall gifte sig i hemlighet när han var döende i cancer – nu kan paret äntligen fira kärleksdagen

LÄS MER: Kalle Moraeus bryter tystnaden – nya beskedet om kärlekslivet: ”Jag har…”

Samtidigt som hon väljer att hemlighålla orsaken till det mystiska draget utanför Allsången.

– Jag får faktiskt tyvärr inte säga någonting, säger Wahlgren.

Det hela verkar handla om ett ännu så länge för allmänheten okänt projekt som Pernilla just nu håller på med, vid sidan av jobbet som allsångsledare på Skansen.

– Jag jobbar lite parallellt här under sommaren med ett annat projekt, som kommer avslöjas sen då, säger hon.

Kanske kommer vi snart att få veta vad Pernilla har i kikaren!

Hur som helst ser vi förstås fram emot att se henne igen i säsongsfinalen av Allsång på Skansen på tisdag den 15 augusti klockan 20.00 i SVT1. Då gästas Allsången av bland andra Helen Sjöholm.

Du är fantastisk som allsångsledare, Pernilla! Tack för alla härliga program den här sommaren.

Vill du se att Pernilla fortsätter som allsångsledare i fler år framöver? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.

Exit mobile version