Därför tvingas Lee Christiernssons ta ett steg tillbaka – vädjan efter tuffa tiden: ”Ber berörda om tålamod”

Lee Christiernssons har på senaste tiden väckt stor uppmärksamhet och vi har fått följa profilens resa i både egna sociala mediekanaler och på TV.

Nu förklarar hen varför vissa förfrågningar får vänta, och hur livet sett ut under dessa veckor.

– Jag ber berörda om tålamod och att inte döma mig för hårt, skriver hen på sin Instagram.

Lee Christiernsson kom ut som trans i början av året och sedan dess har väldigt mycket hänt.

Kenta Gustafsson: Från misären på Plattan till skandalen i schlagerfestivalen. Hur gick det till? Vad var det som skapade rabalder? När började intresset för musiken, och hur kom den odödliga Hammarby-låten till? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera så du inte missar nästa fredagsavsnitt: 

Hen har talat på QX-gaygala, släppt en dokumentär om sin resa, och öppenhjärtligt delat med sig av hur de senaste åren sett ut för profilen.

Väldigt många människor har inspirerats av Lees resa.

I februari när hen klev upp på scenen under QX för att ge sitt tal möttes profilen av stående ovationer och publikens jubel.

”Jag har fått så otroligt mycket glädje, kärlek och respekt. Inte bara från grannar, kompisar, alla möjliga. Det är också från sådär Lasse som har en sprängfirma, killen som har massa grävmaskiner. Det här är råbarkade grabbar som jag vet äter taggtråd till frukost”, sade Lee i talet som sändes av TV4.

Läs mer: Lees känslostorm – hyllades med stående ovationer efter efter känslosamma brandtalet: ”Glädje och kärlek”

Vill inte ta sig an för mycket just nu

Efter att Lee kommit ut har väldigt många hört av sig. Både arbetsgivare som vill ha med Lee i olika projekt, men även följare.

Hen har dock valt att ta ett steg tillbaks och låta senaste åren och de omtumlande veckorna som varit landa lite, skriver Lee i ett inlägg på Instagram.

”Tänkte bara svara på frågan ´varför hör inte Lee av sig kring jobbförfrågningar och varför är Lee inte mer aktiv på denna plattform, gillar, svarar på frågor etc.´ Det är nu ca sju veckor sedan jag kom ut och jag kan summera läget just nu i tre punkter.

1. Jag och familjen mår bra men vi bryter fortfarande ny mark, mycket är fortfarande nytt.
2. Jag har fått extremt mycket förfrågning och jobbförfrågningar under dessa veckor. De är allt från mycket välbetalda uppdrag till de allra roligaste och mest spännande projekt.
3. Jag är fortfarande väldigt trött efter omfattande stress de senaste tre åren.”

Läs mer: Här överraskar Lee Christiernsson Tone Sekelius med kärleksfull hälsning – tokhyllas efter orden i direktsändning

”Ber berörda om tålamod”

Hen fortsätter med att förklara att det inte hade varit möjligt just nu att kasta sig in i för mycket.

”Jag vill därför bara klargöra med detta inlägg att de flesta av er som väntar på ett eventuellt svar på något kanske får vänta en stund till. Räkna inte med att jag kommer kunna deltaga på just ert projekt nu under denna vår men återkom gärna senare i vår kring föreläsningar, mässor och annat inför hösten. Jag önskar såklart att jag kunde tacka ja till alla olika förfrågningar då de bottnar sig i viktiga och intressanta ämnen, men det är tyvärr en omöjlighet. Jag ber berörda om tålamod och att inte döma mig för hårt. Är snart på banan till 100% och då ses vi på gridden,” skriver Lee.

Väldigt klokt av dig Lee, hälsan och välmåendet kommer först!