Foto: Isabelle Edsmyr/TV4, Instagram

David Lindgrens härliga glädjebesked om Bingolotto – då kliver artisten in i programmet

David Lindgren dyker under söndagen upp i Bingolotto för att bjuda på ordentligt med underhållning tillsammans med Boris René, Greg Curtis, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson.

90-talsshowen ”A Show Larger Than Life” blev en riktig succé och uppskattades av många människor.

Och i höst står det klart att David LindgrenBoris RenéGreg CurtisErik Segerstedt och Mattias Andréasson förflyttar showen till Rondo i Göteborg.

– Vi kör sista helgen nu som kommer i Stockholm. Det har varit en superbra höst. Det känns lite vemodigt faktiskt, för vi har haft mycket roligt. Men det känns ju lite lättare eftersom vi vet att vi ska få fortsätta nästa höst, sade David Lindgren till Nöjeslivet i vintras.

Klara för Bingolotto

Nu närmar sig premiären med stormsteg och artisten skriver på sin Instagram att han passat på att njuta av den sista ledigheten.

”Njuter av den sista lediga dagen i solen! Har verkligen njutit av att få vara ledig i princip hela sommaren med barnen, så nu känner jag mig utvilad o sugen på att underhålla er allihop! Den här sista dagen av semester har jag spenderat på golfbanan och nu blir det lite fix hemma. Sen börjar repetionerna inför nypremiären på RONDO den 12e sep. Hoppas verkligen att ni kommer o festar med oss i höst i Göteborg,” skriver han.

Men faktum är att vi redan under söndagen kommer få ta del av musiken och pojkbandsnostalgin.

Då kliver gänget nämligen upp på scenen i Bingolotto.

”Ni kan kolla in oss på Bingolotto också på söndag! Då blir det boyband!,” avslutar David Lindgren.

Det kan knappast bara vara jag som ser fram emot det här!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev