Foto: TT/Instagram

Det är Melinda Jacobs riktiga hårfärg – så ser hon ut utan det rosa svallet: ”Gjorde det som en rolig grej”

Melinda Jacobs hår är rosa.
Men så har det inte alltid varit.
Här är bilderna som visar hur profilen såg ut – innan hon träffade kärleken i Martin ”E-Type” Eriksson.
– Jag gjorde det bara som en rolig grej, säger hon i Amelia.

Det är så här vi gjort oss vana vid att se henne – familjehemsmamman Melinda Jacobs vars engagemang för barn och unga har berört ett helt land.

På bilden nedan ser vi henne tillsammans med maken Martin ”E-Type” Eriksson. Paret introducerades för varandra via gemensamma vänner, blev förälskade och i januari förra året föddes deras dotter!

Artikeln fortsätter under bilden.

– Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, har Martin tidigare berättat för Aftonbladet.

Att få bli pappa var en dröm som gick i uppfyllelse för eurodance-stjärnan.

– Det känns fantastiskt. Mysigt, sade E-type efter att ha blivit pappa, till TV4:s ”Efter fem” och fortsatte:

– Det var väldigt speciellt och det gick ganska fort. Man ser bebisansiktet. Sedan efter några timmar började jag känna igen mina morföräldrar, mig själv och Melinda i henne.

Lite mer än ett halvår efter dotterns födsel, i september, vigdes paret av statsministerhustrun Birgitta Ed Kristersson vid en sagolik ceremoni i Vadstena.

Artikeln fortsätter under bilden.

Efter densamma kördes paret med häst och vagn till Vadstena slott där festen drog i gång. En fest med vikingatema. E-Type har sedan många år har ett starkt intresse för det historiska fenomenet. Han har till exempel byggt upp en vikingaby och är dessutom författare ungdomsboken Sveakampen på temat.

Därför färgar Melinda Jacobs håret rosa

Melinda Jacobs har i sin tur också skrivit böcker: ”Hitta hem” och ”Hon hette Esmeralda”.

När hon bytte ringar med E-Type i kyrkan bar hon en strålande vacker, vit klänning till sitt rosafärgade hår i en smäktande uppsättning.

Och just det här med håret har blivit något av ett kännetecken för familjehemsmamman.

I intervjuer har Melinda berättat om bakgrunden till sitt beslut att färga håret rosa.

– Jag gjorde det bara som en rolig grej, men sedan trivdes jag så bra i det, har Melinda tidigare i en intervju med Amelia.

Artikeln fortsätter under bilden.

På frågan om hur hon upplever kemin som finns mellan henne och maken E-Type, blir svaret:

– Jag tror det finns en stor förståelse för att man gör sin grej. När Martin släppte sin skiva med hårdrockbandet Dampf var det mycket jobb. När jag nu släpper boken ”Hitta hem” har det varit jättemycket jobb med det. Det är ”sammalika” fast vi gör olika saker. Han brinner för att ta hand om hundar och rädda djur. Jag har tagit hand om barn. Martin har ett otroligt stort hjärta och det är en av de saker jag föll för hos honom. Han är väldigt omtänksam, snäll, klok och intelligent.

Vi önskar er allt gott, Melinda och Martin!

Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.

STOCKHOLM, SVERIGE 20240318 Melinda Jacobs anländer till prisutdelningen för Årets Mama 2023. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM, SVERIGE 20240318 Melinda Jacobs anländer till prisutdelningen för Årets Mama 2023. Foto: Christine Olsson / TT
Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev