Foto: Instagram

Melinda Jacobs nya barnbesked med E-Type – parets beslut 1 år efter familjelyckan: ”Vi har…”

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksson välkomnade sin dotter till världen för ett år sen.
Nu berättar familjehemsmamman om framtidsplanerna med eurodance-stjärnan – och deras första tid som gemensamma föräldrar.
– Än så länge har det funkat väldigt bra, säger hon till Hänt.

Martin Eriksson, 58, fick sitt internationella genombrott redan under 1990-talet. Under sitt artistnamn E-Type har han gett ut stora hits som ”Life”, ”This is the way”, ”Angels crying” och, förstås, den officiella låten till fotbolls-EM 2000: ”Campione 2000”.

Den senare framförde den svenska eurodance-stjärnan under invigningen av europamästerskapet i Belgien inför öppningsmatchen mellan just hemmalaget och Sverige.

Han har dessutom tävlat i Melodifestivalen. Bidraget ”Paradise” som producerades av Max Martin kom till final där den hamnade på femte plats år 2004. Det årets vinnare blev ”Det gör ont” med Lena Philipsson.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

Men Martin Eriksson, som är son till journalisten och SVT-profilen Bo G. Erikson, har inte bara berörd svenska folket på scenen under årens lopp. Sommaren 2022 rörde Martin Eriksson alla radiolyssnare med sitt hyllade och mycket personliga sommarprat i P1.

Då förklarade ”E-type”, mycket öppenhjärtigt och ärligt, om sin stora längtan efter att få bli pappa. Artisten berättade att han i många år burit på en barnlängtan, och förklarade hur tungt det var för honom känslomässigt att drömmen inte infriats – dittills.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått, sa E-Type i sitt program.

Men sen förändrades allting – när han träffades av Amors pilar.

E-Types underbara ord om första tiden som pappa

Martin Eriksson träffade familjehemsmamman Melinda Jacobs, 39, vars engagemang för barn och unga har berört ett helt land.

Paret blev förälskade och i januari förra året föddes deras dotter!

– Det känns fantastiskt. Mysigt, sade E-type efter att ha blivit pappa, till TV4:s ”Efter fem” och fortsatte:

– Det var väldigt speciellt och det gick ganska fort. Man ser bebisansiktet. Sedan efter några timmar började jag känna igen mina morföräldrar, mig själv och Melinda i henne.

Martin har dessutom fått flera bonusbarn i sitt förhållande med Melinda, som är aktuell med böckerna ”Hitta hem” och ”Hon hette Esmeralda”. På bilden nedan ses Melinda signera böcker.

Artikeln fortsätter under bilden.

Lite mer än ett halvår efter dotterns födsel, i september, vigdes paret av statsministerhustrun Birgitta Ed Kristersson i Vadstena.

Efter ceremonin kördes paret med häst och vagn till Vadstena slott där festen, med vikingatema, drog i gång. E-Type som sedan många år har ett starkt intresse för det historiska fenomenet. Han har exempelvis byggt en vikingaby och skrivit ungdomsboken Sveakampen på temat.

Melinda Jacobs ord om barnbeslutet med E-Type

Nu har det gått lite mer än ett år sedan Melindas och Martins gemensamma dotter kom till världen, och familjen njuter av lyckan. Samtidigt som Melinda konstaterar att de också möter en del utmaningar i vardagen, precis som för alla föräldrar.

– Än så länge har det funkat väldigt bra. Men det klart att hon kräver ju lite mer nu när hon är 13 månader, så det är inte lika enkelt. Men innan har hon varit med mig på alla mina åtaganden. Jag har ju tagit med henne på föreläsningar och vad det än är, jag ammar ju henne fortfarande så hon är ju med mig överallt, säger Melinda Jacobs till veckotidningen Hänt.

Artikeln fortsätter under bilden.

Samtidigt ger hon nu också besked om paret planerar att utöka familjen ytterligare eller inte.

– Haha… Inte som det ser ut just nu nej. Du får ju tänka att han fick fem barn på köpet också. Så vi har några stycken, säger Melinda.

Vi önskar er stort lycka till med allt, Martin och Melinda!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev