E-Types nya ord om livet med Melinda Jacobs – känner sig lite ensam i nya hemstaden Vadstena

E-Type och Melinda

Foto: TV4

Trots att han numera har en fru och sex barn hemma i sitt hus känner sig Martin ”E-Type” Erikson lite ensam.

Han berättar nu mer om det nya familjelivet.

– Jag har länge kunnat leva ganska själviskt, det har varit mina projekt, mina hundar, mitt liv, säger han i Barometern.

För bara något år sedan levde eurodance-artisten och vikingavurmaren Martin ”E-Type” Erikson, 58, helt själv. Så hade det varit i många år.

Men sedan förändrades allt. Han träffade den kända familjehemsmamman och författaren Melinda Jacobs, 40, och de blev ett par. De skaffade snabbt dottern Izadora, 1 – ”E-Type” hade länge pratat om sin längtan efter att få bli pappa – och gifte sig även i höstas.

De fattade ytterligare ett stort beslut. De köpte nämligen ett gemensamt hus i Vadstena. Martin ”E-Type” Erikson fick alltså lov att ta sitt pick och pack från Stockholm.

”Hon är ett eget kapitel”

I en ny intervju med småländska Barometern berättar nu ”E-Type” om sitt nya liv och om känslorna att bli förstagångsförälder vid 57.

Izadora är nu ett och ett halvt år gammal.

– Hon är ett eget kapitel, jag har aldrig upplevt sådan kärlek. Man skulle kapa armar och ben och ta ut lever och hjärta om hon behövde det, säger han.

Martin och Melinda har sex barn hemma i huset nu. Det är knappt en lugn stund när de små liven är igång samtidigt.

– Men i mitt tycke har jag tre barn nu, Izadora och våra två fosterhemsplacerade barn. De är tre och fem år och alla tre leker och hänger ihop i en liten grupp. Det är otroligt fint. Melinda har ju två halvvuxna barn också. Jag har länge kunnat leva ganska själviskt, det har varit mina projekt, mina hundar, mitt liv. Men nu är det annorlunda, säger han.

Därför känner han sig ensam

Trots att huset är fullt av barn och en kärleksfull fru tycker Martin att det nya livet i den nya hemstaden Vadstena saknar någonting…

– Det är lite ensamt ibland. Jag har ju så klart min familj, men jag skriver musik själv och jag målar själv. Sedan går jag ut på stan, ska på gymmet, äta lunch. Hallå! Ingen som kan haka på? Men folk har ju sina jobb här. I Stockholm känner jag människor som jobbar mer som jag och vi kan ses lite när som. Men det är en helt fantastiskt vacker stad och om man nu ska bo i en håla så har jag hamnat i den vackraste, säger han.

Vad skönt att du trivs med familjelivet, Martin. Men tråkigt att det ibland känns lite ensamt och tråkigt i din nya hemstad.

Det kommer säkert att bli bättre med tiden. Stort lycka till framöver med alla barn.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version