Efter akuta operationen: Här visar Magnus Carlsson upp skräckskadan

magnus carlsson, operation, handskada

Bildkälla: Magnus Carlsson/Instagram

Artisten Magnus Carlsson har haft en lång och framgångsrik karriär, som spänner över mer än två decennier. Han har bland annat sjungit i popgrupperna Alcazar och Barbados, och slutat tvåa i Melodifestivalen två gånger.

Men under tisdagskvällen publicerade Carlsson plötsligt en Instagram-bild där han stod iklädd sjukhuskläder.

Carlsson meddelade att han skulle genomgå en handoperation – och skrev ”OK. Nu gör vi det här. Önska mig lycka till!”

Men fler detaljer än så lämnade inte artisten om den stundande operationen.

Många oroliga fans har sedan dess hört av sig och undrat hur det gått. Och nu, när operationen är genomförd, tackar Magnus Carlsson för allt stöd – och avslöjar fler detaljer om vad som egentligen hänt.

Han berättar att skadan i handen uppstod under sommarshowen Diggiloo för ett par år sedan. Men då smärtan inte avtog, tvingades 44-åringen till slut till en operation.

”Handkirurgen har varit inne och lagat en ledkapsel som fick sig en smäll under ett dansnummer på Diggiloo häromåret”, skriver Magnus Carlsson på Instagram.

Han visar också upp en bild på sin nyopererade hand, inlindad i ett bandage.

Magnus Carlsson meddelar vidare att han ska gå runt med sitt bandage i tio dagar. Sedan ska han förhoppningsvis vara helt återställd efter skadan.

Men det hindrar honom inte från att, redan nu, jobba vidare.

Så sent som igår publicerade Magnus Carlsson nämligen en ny bild där han, med sin nyopererade hand, gjorde ett gig på Ljungbydagarna.

”Jobbhelg bokad sen länge så bara att bita ihop! Gick faktiskt bättre än jag trodde så länge jag undvek de värsta ’discomovesen’”, skriver Carlsson på Instagram.

Exit mobile version