Efter polisanmälan – nu ryter Kristin Kaspersen ifrån: ”Oacceptabelt och vidrigt…”

FOTO: Instagram

Jämställdhetsaktivisten och debattören Linnéa Claeson har tidigare berättat om det hat hon tvingas utstå. Det har rört sig om bland annat mord, våldtäkts- och kidnappningshot, skriver i Expressen. Men i samband med ”Let’s dance” har det ökat.

– Ibland blir man skiträdd, men jag har bestämt mig för att det här är viktigare än mig och det. Jag har bestämt mig för att inte backa, säger hon till tidningen.

Linnéa Claeson: De ska aldrig få bestämma över mig

På sin Instagram väljer hon nu att slå tillbaka.

– Inga jävla hatare ska få mig att backa från hur jag vill leva mitt liv! De ska inte heller få förstöra hur fantastiskt roligt det här äventyret med dansen är och alla underbara människor jag fått lyxen att hänga med varje dag! Jag tänker fortsätta säga vad jag tycker, vara mig själv och stå upp för det jag tror på – och ni kan inte göra ett skit åt saken!, skriver Linnéa Claeson och fortsätter:

– Att vara med i programmet kommer tydligen innebära att många skickar hat och hot till mig, men jag vill fortsätta gå ut och ha kul på dansgolvet varje vecka som ett jävla Fuck you till alla haters för de ska aldrig få bestämma över mig!

Kristin Kaspersen: En av de finaste människor jag mött

Linnéa Claeson får nu stöd av Kristin Kaspersen.

På Instagram har Kaspersen publicerat en bild på sig själv tillsammans med Linnéa:

– Här är en av de finaste människor jag mött. En tjej som brinner för mänskliga rättigheter och aldrig viker till sidan för det. Hon fick efter programmet i fredags så mycket hat, kukbilder och annat skit från olika håll. Helt oacceptabelt och vidrigt, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

– Tack Linnéa för Den kärlek, värme och klokskap du sprider. Inte bara till oss i Lets Dance gänget utan till världen. Vi behöver människor som du. Du ger hopp om en bättre, kärleksfullare värld. Så snälla gå in på hennes sida och boosta kärlek. Hon är guld värd för oss alla!

Även Sanna Lundell visar sitt stöd:
– Snälla underbara kärleksfulla följare: gå in på Linnéa Claesons konto och kärleksbomba henne! Efter hennes premiär i Let’s Dance har hon fått jättemycket oförtjänt (såklart) hat, dickpicks och skit. Överrösta hatarna, snälla!!!!
Så bra av Kristin och Sanna att ta ställning! Ingen ska behöva genomgå det Linnéa tvingas göra. Dela för att visa att du inte heller tycker det är okej!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat

Exit mobile version