Efter uppbrottet – Gunhild Stordalens stora glädjenyhet: ”Ett litet mirakel …”

Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix / TT

För en kort tid sedan blev det känt att Petter och Gunhild Stordalen skulle flytta isär.
Det kom som en stor chock för många eftersom paret har varit tillsammans under en lång och allvarlig period.
Gunhild Stordalen har diagnosen systemisk skleros, som är en dödlig sjukdom.

Under hela sjukdomsförloppet har Petter Stordalen stöttat sin hustru och han har varit med henne till Nederländerna för att få den bästa behandlingen.

Efter att nyheten om uppbrottet blev känt framkom det också att den tunga sjukdomsperioden och att de har haft lite tid för varandra är en del av orsaken till uppbrottet.

Nyheten fick inte överraskande många reaktioner. Så småningom bröt Gunhild Stordalen tystnaden, tackade för stödet och publicerade detta i sociala medier:

”Tack för alla varma tankar. Vi kanske går våra separata vägar, men vi kommer alltid att stödja varandra – som bästa vänner och supportrar”.

Nu har Gunhild en glad nyhet

Nu delar Gunhild en glad nyhet med fans och följare via Instagram.

”Ett litet mirakel. På bara fem år har en dödlig diagnos blivit botlig! Tack vare medicinsk innovation i kombination med hälsosam växtbaserad mat, sömn och meditation”, skriver läkaren Gunhild Stordalen på Instagram på tisdagen.

I samma inlägg berättar hon att hon äntligen kan sätta stopp för det hon kallar ”elak” medicin. Hon skriver också att detta är den bästa julklappen hon kunde ha fått, och att det ger nytt hopp för patienter runt om i världen med samma diagnos som hennes systemiska skleros.

Gunhild Stordalen på väg till galamiddagen på Slottet med anledning av Prins Williams och hertiginnan Kates sitt besök i Norge. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix / TT

Riktigt goda nyheter för Gunhild Stordalen! Detta är jag så glad att få läsa. Och efter några tuffa år med intensiv behandling och många upp- och nedgångar förtjänar hon verkligen detta som julklapp. Jag antar att det känns extra bra nu när hon går igenom ett uppbrott, att livet ler på andra sätt.

Tryck gärna på dela-knappen om du också var glad för Gunhild Stordalens vägnar! Och ge tummen eller hjärtat att önska henne lycka till i framtiden.

TV: 10 mest sedda TV-programmen 2018

Exit mobile version