Dotterns vackra kärlekshyllning till Gunhild Stordalen

Gunhild Stordalen, Emilie Stordalen, Petter Stordalen

Foto: Instagram

Det var under 2014 som Gunhild Stordalen, gift med hotellmagnaten Petter Stordalen, insjuknade i en allvarlig autoimmun sjukdom, som angriper både hud som de inre organen.

Gunhild och maken Petter Stordalen har hela tiden varit öppna med sjukdomen och berättat om kampen.

Gunhild Stordalen skriv bok

Nu har Gunhild skrivit en självbiografi, ”Den stora bilden”, där hon är självutlämnande som livet med den livshotande sjukdomen.

Boken har uppmärksammats runt om i Norden och Gunhild pratade om boken i SVT:s ”Skavlan”.

Hyllas av dottern

Nu hyllas Gunhild av Petter Stordalens dotter Emilie Stordalen, 26. Emilie och Gunhild har kommit att stå varandra nära.

På Instagram skriver Emilie Stordalen vacker till sin styvmor.

– Gunhild kom in i mitt liv, precis som hon kommer in i livet på alla hon möter, som en tornado. En tornado av åsikter, planer, tankar och mod, skriver hon och fortsätter:

– Men efter att bott under samma tak i över 10 år, har jag fått uppleva en person som blir rörd, har massor av känslor, som alltid är brännande engagerad och som har extremt dålig humor.

Läs mer: Gunhild Stordalens besked om allvarliga sjukdomen – efter sista behandlingen

”Otrolig stolt över dig”

Emilie Stordalen avslutar inlägget med en sista hyllning:

– Det är en person som har kämpat många gångar, men som alltid har kämpat för mig. Jag är otroligt stolt över dig G, grattis till boken.

Läs mer: Gunhild Stordalen ställer in allt – tar en lång paus

Vi fortsätter att hålla tummarna för att Gunhild och hennes familj i sjukdomstiden. Tryck på gilla och delaknappen för att skicka styrkekramar till denna beundransvärda kvinna!

Exit mobile version