Elsa Lindström om att flytta in till pojkvännen Gustavs gård: ”Riktigt drömställe”

Elisa Lindström

Foto: Jessica Gow, TT/ Instagram

Elisa Lindström, 33, är en både uppskattad och hyllad artist som synts i många olika format genom åren.

Så här bor stjärnan.

Elisa Lindström har helt klart imponerat stort med sin härliga röst och stora scennärvaro genom åren.

Vi har fått se henne i allt ifrån Melodifestivalen, till Diggiloo och Bingolotto.

På det privata planet är hon också mamma till dottern Irma, 6, och har efter sin skilsmässa med ex-maken även funnit kärleken på nytt i pojkvännen Gustav.

I början av året gjorde hon en intervju med Leva & Bo där hon berättade om det lilla 1800-tals torpet som hon bott i sedan skilsmässan.

– När jag separerade var min känsla att jag ville hittat ett litet hus i skogen, där jag kan få ro. Jag var öppen för att köpa, men ville helst hyra eftersom jag såg det som ett mellansteg i livet. När jag började fråga runt hittade jag den lilla stugan via kontakter. Torpet stod tomt, det var som att det väntade på mig. Det var en väldigt trygg plats att komma till när livet ställdes på ända. Hyresvärden lyfte in en gungställning i trädgården och det är trevliga grannar och barn i området, sade hon då.

”Det är stort, pampigt och fritt”

Men under sommaren är planen att hon ska lämna det lilla torpet och istället flytta in med pojkvännen Gustav till hans pampiga gård utanför Töreboda.

Huset är en sekelskiftesvilla som de renoverat under en period, men till sommaren har tanken varit att de ska flytta in.

– Gustavs gård är ett riktigt drömställe. Han köpte mark och sekelskiftesvillan på över 300 kvadrat hörde till. Huset är vitt och har högt i tak, säger Elisa till tidningen.

På frågan om vad hon tycker är det bästa med gården svarar hon så här:

– Att det är stort, pampigt och fritt. Det är en fri känsla i de stora, luftiga rummen med hög takhöjd. I och med att huset är gediget har det också en mysig och ombonad känsla. 

Läs mer:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version