Erik Videgård bryter upp – nu flyttar stjärnkocken till Södermalm

Stjärnkocken och tv-profilen Erik Videgård har flyttat från sin gamla bostad i Stockholm.

Nu visar han upp nya lägenheten – och sanslösa flyttlasset.

Erik Videgård, 63, är stjärnkrögaren som genom sin karriär drivit flera populära krogar, däribland den asiatiska restaurangen East och Fjäderholmarnas krog.

Det var också Erik som sägs vara den som tog det kinesiska Sichuanköket till Sverige. De asiatiska smakerna är lite av Videgårds specialité.

Erik Videgård har genom åren blivit en återkommande kock i TV4:s Nyhetsmorgon. Med sin pedagogiska framtoning har han kommit att bli oerhört älskad av tittarna. I varje program ger han oss tittare mycket matnyttiga tips för att lyckas i köket.

Erik Videgård har flyttat

I ett inlägg på Instagram avslöjar nu Erik att han har flyttat. Tidigare bodde Erik i Stockholms innerstad, vid Norrmalm. Men nu har han flyttat söderut.

Jag har varit på semester och sen har jag flyttat. Till Söder, hem till Söder, så känns det för mig i alla fall”, säger Erik i videoklippet på Instagram.

Och det är inget litet flyttlass som stjärnkocken flyttar med.

Jag har flyttat! Efter många års frånvaro är jag äntligen tillbaka på Södermalm! Underbart!! Bara 200 kartonger att packa upp nu varav hälften hör till köket. Större kök och härlig utsikt, vad mer kan man begära? Älskar Söder! Ses snart”, skriver Erik Videgård i sitt inlägg.

Hoppas att du kommer trivas bra i nya lägenheten Erik!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...