Erik Videgårds ärliga ord om Leif GW – starka känslorna mot forna kollegan: ”Vi brukar ju…”

Tidigare blev det känt att Leif GW Persson lämnar TV4 för att i stället gå över till SVT.

Nu berättar forna kollegan Erik Videgård om vad han egentligen tycker om Leif GW.

Leif GW Persson har i flera decennier synts till i tv-rutan i olika kanaler. Bland annat var han tidigare med i TV3:s Efterlyst. Senare har vi sett honom i SVT:s Veckans brott, och senare har han valt att gå över till TV4 för att agera expert i Nyhetsmorgon.

Men för några veckor sedan valde kriminologen att säga upp sig från TV4. Och i torsdags förra veckan så avslöjades det att han kommer att fortsätta göra tv, men denna gång i SVT tillsammans med Camilla Kvartoft.

– Vi visste inte om detta men är glada över alla år som vi fått jobba med Leif i ”Nyhetsmorgon”, sa Johanna Thulin Bratten i en kommentar till Expressen efter beskedet.

Erik Videgårds ord om Leif

En av de som befann sig i studion när Leif GW sade upp sig mitt under sändningen var stjärnkocken Erik Videgård. Han beskriver stämningen som ledsam och kaosartad.

– Jag stod och la upp och så där och stod och väntade på att få besked om han skulle vara med och käka eller inte – och så säger han det här och hela studion tappade ju hakan. För det var ju ingen som visste om det här, säger Erik Videgård till Expressen och fortsätter:

– Så då blev det begravningsmiddag plötsligt på något sätt.

Erik Videgård
Foto: Youtube/ Nyhetsmorgon

Erik Videgård tycker det är tråkigt att Leif lämnar Nyhetsmorgon. Genom tiden har de kommit att bli goda kamrater.

– Vi brukar ju prata lite grann innan när reklamen går och så vidare. Så brukar vi prata lite vin och lite mat och så. Så det har ju varit återkommande och väldigt trevligt, säger Videgård till Expressen.

Själv har Erik Videgård inga planer på att sluta.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev