Erik Videgårds kärleksbesked – nyheten inför bröllopet på Mallorca: ”Fortfarande lycklig…”

Erik Videgård håller på att förbereda för ett bröllop.
Nu berättar den omtyckte TV4-kocken om planerna framöver.

Stjärnkrögaren Erik Videgård, 63, är en ständigt förekommande gäst i Nyhetsmorgons studio.

Den erkände krögaren och kokboksförfattaren ses ofta tillaga sina delikata och ofta kryddstarka rätter i direktsändning om helgmorgnarna i TV4-programmet. Videgård är en framgångsrik och stark personlighet i den svenska restaurangbranschen. Han har genom åren startat och drivit flera populära krogar i Stockholm.

Han har dessutom författat flera kokböcker, och är en av grundarna till Svenska Sommelierföreningen. Som sommelier har han till och med vunnit SM-guld och även tävlat i VM.

Och utöver att vara en välkänd krögare, så är han alltså också en härlig tv-personlighet!

I Nyhetsmorgon har han i många år bjudit tittarna på inspiration och tips när det kommer till exotisk mat och smak. Videgårds recept är helt enkelt eftertraktade.

Stjärnkrögarens skicklighet och pedagogik, ihop med hans varma och härliga personlighet har gjort honom till en stor tittarfavorit.

Även gästerna i Nyhetsmorgon verkar sätta stort värde på hans insatser.

Kriminologen Leif GW Persson hade i stort sett alltid – vänligen men bestämt – tackat nej till alla former av matinbjudningar då han gästade Nyhetsmorgon.

Men han gjorde ett undantag: och det var då Videgård hade havets läckerheter på sin meny. Inte ens GW kunde då motstå frestelsen av Eriks nylagad fisk. Därefter mjuknade han upp i sin inställning till att äta mat i tv-rutan, den gode GW.

Utöver sina tv-uppdrag lägger Videgård också mycket tid på sitt Instagram-konto där han följs av över 60 000 följare.

Nyligen visade han upp sin vardag i ett filmklipp.

– Det tar sig! Lite finputs kvar bara. Äntligen kan jag laga mat ”på riktigt”! skriver han på Instagram och berättar att han ska resa utomlands.

Anledningen – ett bröllop.

”Fortfarande lycklig singel”

Men det är inte Eriks eget.

– Sista pushen nu med produktfilmer innan resan går till Mallorca nästa vecka för att förbereda ett bröllop (Nix, inte mitt eget, är fortfarande lycklig singel…), skriver Erik Videgård på Instagram.

Han passar också på att berätta om sitt kommande framträdande i Nyhetsmorgon.

– Nästa söndag på Nyhetsmorgon är det fotbollsfinal och mat i anknytning till detta, men! Vilka kommer till final? Vad ska jag laga? Några tips? Vi ses!!

Vi önskar dig en härlig sommar, Erik! Tack för alla mattips i Nyhetsmorgon!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev