Erika Persson bryter tystnaden – bekräftar sanningen om sin okända pappa: ”Jag har…”

Gunilla Persson har sedan långt tillbaka levt som singel och ensamstående mamma till dottern Erika.

Nu berättar Erika mer om deras relation till pappan.

Gunilla Persson, 65, har sedan en tid tillbaka gjort sig känd i och med sin medverkan i ”Svenska Hollywoodfruar”. Just nu är hon även aktuell med ”Melodifestivalen” och befinner sig därför nu in Sverige.

Den senaste tiden har det varit lite stormigt kring Gunilla i och med att Kronofogden gjorde beslag på hennes ägodelar till följd av en skuld.

Med sig i Sverige har hon dottern Erika, 21. Tillsammans har hon och Gunilla levt ihop utan att någon pappa varit med i bilden.

Vem som är far till Erika är inget som varken Gunilla eller Erika gått ut med. Men nu bryter Erika till slut tystanden om sin far.

”Fattig universitetsstudent”

Det är i en intervju med Aftonbladet som Erika berättar mer om sitt liv, och om sin far.

Hemma i USA studerar Erika och beskriver sin ekonomiska situation som att hon är en ”fattig universitetsstudent”. På sidan om jobbar hon extra.

– Jag är typ en barnflicka, så jag passar en femåring som jag älskar att ta hand om. Jag älskar henne och är nästan som hennes extramamma. Det är det jobb som jag har, säger Erika Persson till Aftonbladet.

Erika Persson
Foto: Kanal5

Erikas ord om sin pappa

Gunilla har tidigare sagt att de båda har det gott ställt efter att pappan ska ha gett pengar till Erika. Detta dementerar dock Erika.

– Jag kan inte riktigt kommentera det där men varken jag eller min mamma är stöttade ekonomiskt av min pappa, säger hon till Aftonbladet.

På frågan om vad hon har för relation till sin pappa blir svaret kort.

– Jag har ingen relation till honom.

Det kan inte vara kul att inte ha någon relation till sin pappa… Hoppas att ni kan få en relation i framtiden.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev