Ewa Roos plötsliga besked – ärliga orden om planen för framtiden: ”Efter det vill jag ta det lugnt”

Ewa Roos

Foto: TT

Ewa Roos, 72, är fortfarande högaktuell och uppträdde så sent som i måndags under ”Lotta på Liseberg”.

Men nu berättar hon om framtidsplanerna.

– Jag ska jobba med Eva Rydberg på Fredriksdalsteatern, men efter det vill jag ta det lugnt, säger hon till Aftonbladet.

Ewa Roos, 72, har inte låtit åldern hindra henne från att springa runt på scener runt om i landet. Så sent som i vintras deltog hon tillsammans med vapendragaren Eva Rydberg i SVT:s Melodifestivalen. Låten ”Rena rama ding dong” blev en hit och duon tog återigen hela svenska folket med storm.

I mitten av juli medverkade även ”Ewa & Eva” i ”Allsång på Skansen och alldeles nyligen, under måndagen, sjöng de till publikens förtjusning i ”Lotta på Liseberg”.

Foto: Ali Lorestani/TT

Ewa Roos kärlek

Men livet som artist och skådespelare är aningen speciellt. Det blir många resor och kanske mycket tid ifrån de man älskar mest. Men det får man säga att Ewa Roos verkar ha tacklat bra.

Hon och mannen Kenneth har nämligen varit tillsammans i, otroliga, 51 år. Under besöket i Göteborg för medverkandet i ”Lotta på Liseberg” följde Ewas kärlek med.

”Utsikt från Nittonde våningen,ser Lisebersscenen där vi ska jobba på måndag hos Lotta. Ja, min Kenneth är med också. Hoppas vi ses”, skrev Ewa Roos på Instagram inför programmet.

Nyckeln till en lång relation

För Aftonbladet delar nu artisten med sig av det som hon ser som nyckeln för en lyckad relation.

– Det är att lyssna, och att respektera varandra. Inte ha respekt utan respektera varandra och varandras åsikter och allt vad det kan vara, säger Ewa till tidningen.

När Ewa inte står på scen lever hon och Kenneth livet som pensionärer. För Aftonbladet berättar Ewa att hon är nöjd med tillvaron och förklarar med ärliga ord om hur hon ser på framtiden.

– Jag drömmer inte om några roller, ingenting sådant där. Jag drömmer om att vi får vara friska jag och min man, att vi orkar se när våra barnbarn gifter sig om de nu ska göra det. Det är så underbart att se deras framgångar. De är duktiga i skolan och två av dem har tagit studenten och allt, säger Ewa Roos till Aftonbladet.

Foto: Claudio Bresciani/TT

Ewa Roos om framtiden

Ewa ser ljust på framtiden och ger framtidsutsikterna, betyget fem av fem möjliga. Men hon är tydlig med att det viktigaste för henne är att ha hälsan i behåll.

– Jag hoppas verkligen att jag får leva tillsammans med min man länge till. Jag försöker se positivt på tillvaron trots att läget är som det är i världens just nu. Jag måste det. Då sätter jag en femma faktiskt. Efter nästa sommar ska jag ta det lugnt. Jag ska jobba med Eva Rydberg på Fredriksdalsteatern, men efter det vill jag ta det lugnt. Men man vet aldrig, berättar hon för Aftonbladet.

Du är underbar Ewa! Tycker ni också om Ewa Roos? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version