Förändringarna i ”Så ska det låta” – så blir SVT:s nya upplägg

Foto: Mikael Fritzon/TT

Förutom bytet av programledare för ”Så ska det låta” valde SVT att förnya konceptet på flera sätt. Bland annat har de lagt till ”Tiopoängsfrågan” i slutet av programmet, vilket gör att laget som ligger på efterkälken har chans att komma ikapp snabbt.

”Sarah är otroligt proffsig”

Men inte nog med det. De låter numera programledaren – Sarah Dawn Finer, sjunga en låt med bandet i varje avsnitt, något de inte gjort tidigare. Ett moment som fått många reaktioner hos produktionsbolaget.
– Sarah är otroligt proffsig och kunnig och inte minst musikalsikt och artistiskt kunnig och det här är ett program där man tävlar i musik. Det var naturligt för henne att få vara med i det redaktionella innehållet, säger Ebba Adielsson, produktionsledare för ”Så ska det låta” till Expressen.

Foto: Anders Wiklund/TT

Sex avsnitt av ”det nya” Så ska det låta, har hunnit sändas. Så nu kan SVT sammanställa tittarnas dom.
– Vi har faktiskt nästan bara fått positiv feedback, även om det inte är några superradikala förändringar. De faller sig ganska naturliga i innehållet. Det är något nytt och det känns fräscht med ett par nya moment och det verkar publiken också tycka, säger Ebba Adielsson.

Tycker du om ”det nya” Så ska de låta? Dela gärna isåfall, eller dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.

Exit mobile version