Glenn Close har kapat sitt gråa svall – nu ser alla samma sak i nya bilden på Hollywood-stjärnan: ”Tidlös”

Glenn Close överraskar fansen – med en helt ny stil.

Glenn Close, 76, är en av Hollywoods stora stjärnor. Genom åren har biopubliken och tv-tittarna kunnat se henne i filmer som ”Garp och hans värld”, ”Människor emellan”, ”Farligt begär”, ”Mysteriet von Bülow”, ”Air Force One”, ”The Lion in Winter”, ”Albert Nobbs” och ”The Wife”.

Via roller som Cruella de Vil i Disneys klassiker ”101 dalmatiner,” Alex Forrest i ”Farlig förbindelse” och Jenny Fields i ”Garp och hans värld” har hon skördat stora framgångar.

Skådespelaren har också prisats för sina insatser, bland annat med Golden Globe. Dock har hon ännu inte tagit hem det finaste priset av alla: Oscarsstatyetten.

Globe har varit nominerad åtta gånger till Oscar – fyra gånger för bästa huvudroll, fyra gånger för bästa biroll.

I början av januari var det återigen dags för stjärnan att inta röda mattan då hon besökte Governors Awards i Los Angeles. Det är ett sidoevent till Oscarsgalan där stjärnor hyllas för sina långvariga och viktiga avtryck inom filmindustrin.

Väl på plats delade Globe ut ett pris till regissören Carol Littleton, som hon arbetade ihop med i filmen ”The Big Chill” redan 1983.

Artikeln fortsätter under bilden.

Glenn Close. Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock
Glenn Close. Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock

Där och då imponerade 76-åringen stort med sin stil, och sitt vackra gråa svall, vilket skapade stora rubriker i bland annat Daily Mail. Samtidigt har Globe blivit en stark förespråkare för att vägra låta hennes åldern påverka hur hon lever sitt liv.

– När jag ser på världen så gör jag det med samma energi som någon som är i 20-årsåldern. Och det är den jag är, har hon tidigare sagt till Womansworld.

Nu skapar Glenn Close återigen uppmärksamhet kring sitt utseende – efter att hon själv valt att göra en stor förändring!

Stjärnan har nämligen låtit göra om frisyren.

– Var tog mitt hår vägen!!! skriver stjärnan på Instagram.

Artikeln fortsätter under bilden.

Fansen hyllar tilltaget. I kommentarsfältet möts Close av uppmuntrande ord som ”underbar”, ”så rolig”, ”du startar en ny trend”, ”tidlös, du är så vacker” och ”fantastisk som alltid”.

Vi tycker du är fantastisk, Glenn!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev