”E-Type” har fått sin Melinda Jacobs – orden efter bröllopet

GRATTIS: Här får Martin ”E-Type” Erikson sin Melinda Jacobs – första orden om stora lyckan: ”Häftigt”

Nu har äntligen Martin ”E-Type” Erikson gift sig med sin Melinda Jacobs. Vigseln ägde rum i Vadstena kyrka framför ögonen på över 300 gäster.

Det var kändisar, en fest med vikingatema och en nakenchock – kort sagt en magisk kväll.

– Det var mer än vad vi har vågat drömma om, säger ”E-Type” till Expressen dagen efter bröllopet.

I lördags var det så äntligen dags. Stjärnparet Martin ”E-Type” Erikson, 58, och Melinda Jacobs, 39, lovade varandra evig trohet framför prästen Birgitta Ed och de drygt 300 gästerna.

Både vigseln och den efterföljande festen ägde rum i hemstaden Vadstena, där paret nyligen har köpt ett gemensamt hus.

På listan över celebra gäster som fanns på plats återfinns namn som Carola Häggkvist, Sarah Dawn Finer, Uno Svenningsson och trummisen Christian ”Kicken” Lundqvist från bandet The Poodles.

Statsminister Ulf Kristersson var även han på plats – hans fru Birgitta Ed vigde som sagt brudparet. Dessutom har ”E-Type” och Kristersson blivit goda vänner sedan Melinda Jacobs introducerade dem för varandra. Jacobs och Kristersson arbetade tillsammans ett kort tag med det kända fallet ”Lilla hjärtat” 2020.

Läs mer: Därför har Melinda Jacobs och E-Type inte synts ihop på länge – sanningen bakom uppehållet

Vikingatema på festen

Martin ”E-Type” Erikson är en känd vurmare för historia och framför allt vikingatiden. Därför kom det inte som någon överraskning att bröllopsfesten hade ett sådant tema.

Brudparet åkte med häst och vagn från kyrkan till festlokalen på Vadstena slott. Både ryttarna och de som mötte upp vid slottet var klädda i vikingakläder. Även Melinda Jacobs barn hade på sig vikingahjälmar under kvällen.

Foto: TV4

Det råder inga tvivel om att paret hade en fantastisk dag. Till Expressen säger ”E-Type”:

– Det var fantastiskt, underbart. Det var mer än vad vi har vågat drömma om. Man har ju en förhoppning och en dröm och den tiofaldigades.

Med framme vid altaret under själva vigseln var dottern Izadora som paret fick i början av året. Familjen är superviktig för både ”E-Type” och Melinda Jacobs.

– Det känns jättebra. Vi har ju levt som om vi var gifta men det känns bra, häftigt. Vi har barn tillsammans och nu har de två föräldrar som är gifta och det tycker jag som är av den gamla skolan känns väldigt bra i hjärtat, säger han.

Läs mer: Melinda Jacobs beslut för bröllopet med E-type – nya bilderna väcker starka reaktioner: ”Helt otroligt”

Komikern Per Anderssons drag

Nu vankas det smekmånad för brudparet – men han vill inte avslöja några detaljer om några resplaner.

Och nakenchocken då? Jo, den stod komikern Per Andersson för. Framför jublande åskådare framförde han sin klassiska sketch Kuk i hatt.

– Martin hade en önskan att jag skulle komma dit och krascha festen och det är en fråga man inte säger till mig två gånger. Och att köra Kuk i hatt framför statsministern känns ju ändå totalt episkt så jag är oerhört nöjd, säger Andersson till Expressen.

Vilken kväll och vilket bröllop! Stort grattis till brudparet – störst av allt är kärleken. Gilla, dela och kommentera gärna artikeln.