Gunilla Persson om varför 20-åriga dottern Erika aldrig behöver jobba: ”Ett avtal kan man säga”

Foto: Instagram/@thegunilla

Gunilla Persson är sedan sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar igenkänd överallt. På sin Instagram har hon byggt upp en stor följarskara, där hon ofta visar upp sin stolthet – dottern Erika. 

Nu har Erika hunnit bli vuxen och fylla 20 år, men enligt Gunilla kommer hon aldrig behöva jobba i sitt liv. Nya bilder på 20-åringen väcker dessutom starka reaktioner. 

De som följt “Svenska Hollywoodfruar” från början har sett Gunilla Perssons dotter Erika växa upp. Tillsammans med Gunillas mamma har Erika bott och vuxit upp i ett hus i USA, där Gunilla fortfarande bor och tar hand om sin gamla mamma. Någon make till Gunilla eller pappa till Erika har dock inte synts till. 

Försörjs av exmaken

I en intervju med Gunilla som tidningen GP gjorde 2012 frågade tidningen hur Hollywoodfrun försörjde sig, varpå Gunilla svarade att hon lever på pengar från Erikas pappa. 

I samma intervju berättade Gunilla att hon anser fattiga män vara avtändande, och förklarade att hon aldrig skulle kunna satsa på ett förhållande med någon som inte har mycket pengar. 

Dottern var då tio år gammal, och när GP frågade om hennes pappa fanns med i bilden svarade Gunilla. 

– Nej, ingen kommentar. Men jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under resten av sitt liv. 

”Ett avtal kan man säga”

Erikas pappa har aldrig synts i offentliga sammanhang tillsammans med Gunilla eller Erika, och relationen med Gunilla är avslutad sedan länge. Den ekonomiska situationen verkar dock vara oförändrad. 

År 2020, när Gunilla gästade norska programmet  ”God kveld” så berättade hon mer om varför hon har valt att hålla Erikas biologiska pappa hemlig. Till journalisten Dorthe Skappel sa hon då:

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika. 

Erika har hunnit fylla 20 år och är själv aktiv på en egen Instagram. Hon har hunnit få en stor följarskara, men den består inte bara av fans. I kommentarsfälten kan man se att många uttryckt sin oro för Erikas hälsa, då hon poserar lättklädd och ser “väldigt smal” ut.

Exit mobile version