STORT GRATTIS: Gunilla Persson fyller 65 år – profilens nya kärleksbesked: ”Jag tror på…”

Gunilla Persson

Foto: TT/TT

Gunilla Persson blev känd för hela svenska folket när hon medverkade i ”Svenska Hollywoodfruar” och därefter har mycket hänt i hennes liv.

Nu har det blivit dags för profilen att fylla 65 år, och för Aftonbladet har hon berättat att hon än idag drömmer om att hitta den stora kärleken.

Gunilla Persson har genom åren synts till i en rad olika TV-sammanhang och blivit ett välkänt ansikte.

Inte minst med tanke på hennes medverkan i realityprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar.”

Foto: Henrik Montgomery/TT

Gunilla Persson i Melodifestivalen 2024

Nyligen blev det även klart att Gunilla nu ska ta ett helt nytt kliv i karriären och ställa upp i Melodifestivalen 2024.

– Jag älskar utmaningar. Så när jag då fick en förfrågan om att ställa upp i Melodifestivalen med en låt som handlar om mig själv kunde jag inte säga nej, har hon sagt till Nöjeslivet.

Men innan det är dags för henne att kliva upp på den stora scenen och framföra sitt nummer ”I won’t shake” ska hon hinna fira sin 65-årsdag.

Den 31 december är det nämligen inte bara nyårsafton som står i fokus hemma hos Gunilla Persson, utan det vankas även födelsedagsfirande.

”Jag tror på den stora kärleken”

I en intervju med Aftonbladet har Gunilla, som på senare år levt som singel, berättat att hon definitivt inte givit upp på kärleken.

Hon förklarar att hon fortfarande söker sin drömpartner, och att åldern trots allt bara är en siffra när det kommer till kärlek.

– Jag är romantiker. Jag tror på den stora kärleken. Jag tror att det går att börja om med ett nytt förhållande i vilken ålder som helst, säger hon till tidningen.

– Jag får bara hoppas att männen inte bryr sig om att man inte är purung längre.

Foto: Naina Helén Jåma / TT

Stort grattis på födelsedagen, Gunilla!

Läs mer:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version