Gunilla Perssons oväntade kärleksbesked – efter alla år

FOTO: Instagram

Gunilla Persson har ett starkt band till sin familj. Dottern Erica och mamman Iris betyder allt för Hollywoodfrun. Så pass att hon tackar nej till tv-erbjudanden.

Tv-stjärnan har tidigare avslöjat att hon tackat nej till ”Let’s dance”, eftersom hon inte vill lämna sin mammas sida.

– De här sista åren i min mammas liv vill jag inte vara borta så länge som det kan bli. Låt oss säga att folk skulle rösta, skulle jag hänga mig kvar vecka efter vecka skulle det kännas tungt att vara separerad från mamma. Så länge hon lever vill jag inte göra det. Jag har fått frågan, men det är därför jag inte säger ja. Det är för oroligt, jag skulle inte njuta av tiden utan bara vara ett vrak, sa hon tidigare till Expressen.

Gunilla Persson om drömmannen

Men även om Gunilla har familjen så är det en sak hon saknar i sitt liv. Allt sedan hon skilde sig från exmake Stephen Linville 1990, har hon fortfarande inte haft någon ny kärlek i sitt liv, inte officiellt i alla fall.

I en intervju med Expressen avslöjar hon att hon fortfarande drömmer om att finna den rätta.

– Jag söker någon som är pålitlig. En trogen man som är något att ha och hålla i handen. Ingen medel-Svensson, utan det måste vara en väldigt speciell man som kan förstå och matcha mig, säger hon till tidningen.

– Det är inte så lätt att hitta, ju äldre man blir desto svårare blir det. Jag är mer kräsen och hoppar inte på vem som helst snabbt som när man var ung.

Gunilla Persson är dock inte ensam i sin jakt på kärlek. Till sin hjälp har hon TV4-profilen Samir Badran.

Gunilla Persson får hjälp av Samir Badran

Tidigare i år gick de två ut med en efterlysning på Instagram.

– Jag och Gunilla har bestämt att vi ska hitta en man till henne. Så är det nån där ute som vill ha Gunilla Persson, skriv ett DM till mig. Och det här är seriöst, det är hundraprocent, säger Samir Badran i ett klipp på Gunillas Instagram.

– Det måste vara en bra kille, inflikar Gunilla Persson.

– Ja, han ska vara snygg, han ska vara runt 25, skämtar Samir.

Men då protesterar Persson.

– Nej, nej, nej, skrattar Gunilla och fortsätter:

– Han får vara hur gammal han vill. Det spelar ingen roll.

Nu delar vi för att hjälpa Gunilla i sin jakt på kärleken!

Exit mobile version