Foto: TV4, Instagram

Hanna Hedlund ger nytt besked om tillståndet efter olyckan

För ett tag sedan var Hanna Hedlund med om en otäck trafikolycka tillsammans med dottern.

Nu ger hon ett nytt besked efter olyckan.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Hanna Hedlund är en folkkär svensk sångerska, skådespelare och programledare som har charmat publiken i flera år. Född 24 januari 1975 i Hälsingland, har hon etablerat sig som en mångsidig artist inom både musik och underhållning.

Den 24 augusti deltog Hanna Hedlund vid den ideella föreningen Minutdagen som hade ett evenemang på Bromma flygplats. Det är en dag om året som familjer med barn under aktiv cancerbehandling får möjligheten att släppa allt och bara får vara barn i en dag.

På vägen hem från evenemanget så var Hanna och hennes dotter dessvärre med om en otäck bilolycka. En bakomliggande bil körde nämligen på dem bakifrån.

Det var fruktansvärt och väldigt chockartat men tack och lov är vi bara skakade, inte skadade. Vi fick hjälp av samma räddningstjänst vi en timme tidigare fått lära känna på Minutdagen. Tacksam”, skrev Hanna Hedlund på Instagram direkt efter olyckan.

Hannas nya ord om olyckan

Nyligen gick Hanna Hedlund ut på Instagram där hon gav några nya ord kring olyckan. Även om det är ett positivt besked så låter det som att händelsen har satt sina spår.

Jag skjutsar och hämtar. Kanske för mycket. Tiden och samtalen som uppstår är ovärderliga. Tack och lov börjar det kännas ok att köra igen efter olyckan, tittar bakom mig och håller koll på att ingen kör för nära heeeela tiden dock”, skriver Hanna.

Hoppas du mår bra Hanna!

LÄS MER:

 

Läs mer om...