Henrik Alsterdals om knepet i relationen med Anders Pihlblad

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal bredvid varandra.

Foto: Instagram, TV4

I TV4-profilerna Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har vi ett av kanalens mest älskvärda par. Nu avslöjar Henrik knepet som får deras kärlek att fortsätta brinna starkt – och det enkla beteendet som gör att kärleken aldrig dör ut.

– Så enkelt kan det vara!, förklarar Henrik Alsterdal för Hänt.

Henrik Alsterdal började sin bana i radiovärlden på Mix Megapol, men det blev en kortvarig sejour i etern, då han hade andra planer för sin karriär. Två år senare fick han sin stora chans på TV4 – och sedan dess har han inte sett tillbaka.

Som nyhetsankare blev Henrik snabbt ett välkänt ansikte för tittarna, men efter flera år av tidiga morgnar kände han att det var dags för en förändring.

2019 blev han en av de första att kliva in i det då nystartade programmet ”Efter Fem”, där han nu är en central del av det framgångsrika nyhets- och aktualitetsprogrammet.

Till skillnad från sin make, trivs Anders Pihlblad som fisken i vattnet med de tidiga morgontimmarna. I många år har han varit en av de älskvärda programledare i tittarfavoriten ”Nyhetsmorgon”.

Så träffades Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad

Att båda jobbar på TV4 är ingen slump, det var faktiskt via jobbet som Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad fann varandra.

Under tidigt 2000-tal hade de lärt känna varandra genom arbetet, men det var först på en maskeradfest, anordnad av kanalen, som deras kärlek verkligen började blomstra.

De föll snabbt för varandra och blev ett officiellt par 2006. Sedan dess har mycket hänt – de har bildat familj och har idag två barn, Nike och Erling, som de har tillsammans med två mammor som även de har en nära relation.

Henrik Alsterdal om knepet med Anders Pihlblad

Henrik och Anders har nu varit tillsammans i hela 18 år och har varit gifta i 12 av dem. Men enligt Henrik är det viktigaste inte äktenskapet, utan den kärlek de har för varandra. Det menar han efter frågan om sina tre viktigaste beslut i livet. 

– Att plugga till journalist och att att vi skaffade barn. Och sedan vill nog Anders att jag säger: ”När jag gifte mig”. Det här med bröllop är väldigt viktigt för honom. Själv är jag bara glad över att ha träffat världens finaste man! Men vilket datum vi gifte oss har jag glömt bort, säger han till Hänt och skrattar.

Även om äktenskapet inte är det centrala för Henrik, så älskar han sin make väldigt mycket och delar med sig av vad som gör att deras kärlek aldrig brunnit ut.

– Vi ältar aldrig saker, bråkar inte och ser alltid till att ha en resa bokad. Så enkelt kan det vara!, säger Henrik till tidningen.

Där ser man. Det var inga dåliga knep det, Henrik!

LÄS MER:
* Anders Pihlblads besked med maken Henrik Alsterdal — parets strikta regel för barnen: ”Räcker med…”
* Anders Pihlblads mamma har somnat in – stödet från kollegorna

Exit mobile version