Hon pekas ut som Benjamin Ingrossos nya tjej – syntes ihop på mysig dejt: ”Såg jättelycklig ut”

Benjamin Ingrosso har länge sagt att han är singel och att han inte dejtar för tillfället. Men nu har han skymtats i Stockholm med en influencer från andra sidan jorden.

Det är radioprofilen Elaine Mooe som ska ha träffat Benjamin på en intim konsert.

– Du sa att Benjamin Ingrosso var där med en tjej från Australien som han höll i hand och så sa han till dig att de är ihop, säger Gry Forssell till henne i Mix Megapol.

Det händer onekligen mycket nu i artisten Benjamin Ingrossos, 26, värld. På kort tid har han hunnit uppträda på både ”Polarprisgalan” och som mellanakt i ”Eurovision Song Contest” – dessutom förlorade han nyligen sin älskade morfar Hans Wahlgren, 86.

– Han fick leva ett otroligt långt liv och var väldigt frisk ända till slutet, förutom cancern då, sa Benjamin till NRJ Morgon bara någon dag efter hans morfar lämnat jordelivet.

Läs mer: Hans Wahlgren höll sjukdomen hemlig in i det sista – nu bekräftar Benjamin dödsorsaken: ”Han fick…”

Han och familjen var hemma hos mormor Christina Schollin, 86, på Norra Lagnö, Värmdö, när Hans gick bort. Morgonen efter åt hela familjen frukost ihop.

STOCKHOLM 20230411 Benjamin Ingrosso inför premiären av tredje säsongen av "Benjamins". Foto: Claudio Bresciani / TT
Benjamin Ingrosso ser förförisk ut. Foto: Claudio Bresciani/TT

– Det var ett otroligt värdigt avslut. Vi satt där på balkongen och åt hans frukost och tittade ut över Torsbyfjärden och såg alla grannar hissa halvstång. Det var som en film liksom, det var den vackraste dagen i mitt liv, sa han.

Benjamin Ingrosso om kärlekslivet

Eftersom Benjamin ständigt har så många järn i elden och alltid är på språng får han ofta frågan hur han klarar av att ha ett kärleksliv vid sidan av jobbet som artist.

Han säger då ofta att han inte hinner dejta någon just nu. Så här sa han exempelvis till Aftonbladet i april:

– Jag är singel. Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, för att jag har så sjukt mycket i mitt liv. Och jag känner att den dagen jag hittar någon jag vill stadga mig med eller vad man säger så vill jag kunna ge den personen mycket av min tid.

– När jag väl vill börja träffa någon, då tror jag ändå att jag kommer att vilja träffa någon för att faktiskt träffa någon, fortsatte han.

Pekas ut som Benjamins tjej

Nu kommer däremot en nyhet som indikerar raka motsatsen. Att han inte bara dejtar, utan kanske till och med är ihop med, en tjej.

I radioprogrammet ”Gry Forssell med vänner” pratar programledaren Gry Forssell med radioprofilen Elaine Mooe om hur den sistnämnda ska ha träffat Benjamin på en mindre, mer intim, spelning någonstans.

– Du sa att Benjamin Ingrosso var där med en tjej från Australien som han höll i hand och så sa han till dig att de är ihop, säger hon.

Ashton Wood
Ashton Wood pekas ut som Benjamin Ingrossos nya kärlek. Foto: Instagram

– Ja. Eller inte de orden, men han sa ”Det är min tjej”, säger Elaine Mooe och rättar henne.

Det handlar om influencern Ashton Wood som ursprungligen är från Australien, men som bor i London. Hon har drygt 500 000 följare på Instagram. Två av hennes följare är just Benjamin och hans storasyster Bianca Ingrosso.

De senaste dagarna har Wood publicerat flera bilder från Stockholm på Instagram och på Stories.

– Han såg jättelycklig ut. Och hon såg också väldigt gullig ut, säger Elaine Mooe.

– De har träffats under Benjamins många resor till London som han har gjort senaste tiden. Och nu kanske man förstår varför, fortsätter hon.

Spännande med en nyhet kring ditt kärleksliv, Benjamin. Du är väl värd det här. Hoppas att trivs med hur allting går för stunden.

Har du någon härlig hälsning till Benjamin? Skriv här på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev