Jack Nicholson fick barn med älskarinnan – nu har skandinaviska skönheten vuxit upp

Jack Nicholson är en av Hollywoods mest hyllade skådespelare, vilket bland annat hans sex Golden Globe-utmärkelser och tre Academy Award-priser vittnar om. På 80-talet levde han ett händelserikt liv där filmsuccéer avlöste varandra, bland annat The Shining, Batman och Häxorna från Eastwick.

Samtidigt var privatlivet vilt och stökigt, och åtminstone en av Nicholsons kärleksaffärer ska ha lett till ett oplanerat barn. 

Jack Nicholson 85, har flera medialt uppmärksammade romanser i bagaget. Förutom att han hade sexuella relationer med många olika kvinnor under kort tid så har han också dragit till sig uppmärksamhet på grund av de “vilda sexfesterna” under hans yngre dagar. 

Jack Nicholson kan ha flera okända barn

Nicholson har fem barn med olika kvinnor. I tidigare intervjuer har han dock själv sagt att han förmodligen har flera som han inte känner till. 

– Det kan vara 9000 till. Jag brukade leva ganska så fritt, sa Jack Nicholson till tidningen The Sun enligt Expressen för några år sedan. 

Jack Nicholson. Foto: Shutterstock
Jack Nicholson. Foto: Shutterstock

Hollywoodstjärnan har endast varit gift med en av kvinnorna – Sandra Knight, som han har äldsta dottern Jennifer Nicholson med. Efter äktenskapet med Sandra tog slut 1968, blev han känd för sina många och tillfälliga kärleksförbindelser. 

”Är fortfarande vild”

I en tidigare intervju med TMZ berättade Nicholson att han älskade det vilda livet, men att han var tvungen att trappa ner när åldern tog ut sin rätt.

– Jag är definitivt fortfarande vild i hjärtat. Men jag har drabbats av den biologiska gravitationen. Det fanns stunder i mitt liv då jag underligt nog kände mig omöjlig att motstå för kvinnor. Jag är inte där nu, och det gör mig ledsen, sa Nicholson då. 

LÄS MER: Arnold Schwarzenegger gjorde hushållerskan gravid av misstag – nu har sonen vuxit upp: ”Likheten var…”

Pappan hölls hemlig

Jack Nicholsons barn har alla vuxit upp men är i spridda åldrar.

Ray Nicholson, 30. Lorraine Nicholson, 32. Jennifer Nicholson, 59, Caleb James Goddard, 52,  och Honey Hollman, 41, är alla resultat av skådespelarens relationer. 

Den sistnämnda, Honey Hollman, är dotter till den danska fotomodellen Winnie Hollman, som Jack sågs umgås med i slutet av 70-talet och början på 80-talet. Att de två skulle ha fått ett barn tillsammans förnekades och mörkades dock länge, trots att ryktena fortsatte att cirkulera. 

Paret ska ha bott tillsammans i Nicholsons villa i Kalifornien under en period. När modellen senare födde en dotter skrev tidningarna att vem som var pappan till barnet var okänt, det skrivet danska B.T.

Nicholsons danska dotter

Trots att Nicholson inte pratade om det offentligt så valde dottern själv att berätta om sin Hollywood-pappa i en intervju med National Enquirer 2006. 

– När jag var liten tog mamma med mig till honom. När jag blev äldre åkte jag dit på egen hand. Jag tycker att vi har en bra far- och dotterrelation, sa hon då. 

Honey Hollman är idag 41 år och har en egen familj. Hon bor i Danmark, varifrån hennes mamma Winnie Hollman kommer ifrån. 

Modellen Winnie benämndes ofta som Jack Nicholsons “vän”, när de syntes tillsammans i Hollywood i unga år. En klassisk bild som ofta används i sammanhang där kändisarna omnämns är en där de båda sitter tillsammans i en bil. 

Danskan Winnie Hollman är både skådespelerska och modell och har varit “Miss Danmark”. Detta inspirerade dottern Honey Hollman till att gå i sin mammas fotspår och bli modell hon med i tonåren. 

Hon kom dock att ändra sig efter att ha provat på yrket. 

”Samma ansiktsdrag”

Trots att hennes pappa är en av Hollywoods mest hyllade skådespelare, och världskänd världen över, så var skådespelaryrket inget hon heller var sugen på att satsa på, enligt intervjun med National Enquirer. Anledningen var att hon inte ville bir  jämförd med sin pappa. 

Deras likhet kunde hon dock inte förneka.

– Pappa och jag har samma ansiktsdrag. Och min mamma tycker att vi har samma temperament. Du vet, jag skriker och gapar mycket. 

Enligt kändissajten Celebsuburb är Jack Nicholson och dottern Honeys relation bra idag, trots att de bor på olika kontinenter. 

Foto: YouTube/StarsLifeStyles

Honey provade på skådespelaryrket men lever idag ett liv utanför rampljuset. På Instagram visar hon upp bilder på sina barn och sin make, som hon lever ett stillsamt liv med i Danmark. 

Idag kallar hon sig Honey Duffy, efter sin makes efternamn. Honey och maken Peter Duffy har tre barn tillsammans, vars morfar är ingen mindre än Jack Nicholson.