Jessica Almenäs kritik mot Bianca Ingrosso – inför avgörande beskedet: ”Lite orättvist”

Jessica Almenäs känga mot Bianca Ingrosso. Foto: Instagram

Nu är det dags att kora landets bästa tv-program och tv-profiler när Kristallen går av stapeln under fredagskvällen.

Flera folkkära profiler och program är nominerade som till exempel Mandelmanns gård till Årets program och Marcus Oscarsson som årets tv-personlighet.

Men en av de de nominerade är extra kritisk mot juryns dom.

Bianca Ingrossos hemliga fördel

Jessica Almenäs är nominerad i tre olika program under kvällen för ”Superstars”, ”Breaking News” och ”Vem kan slå Anja & Foppa?”.

Men hon menar att det kan finnas en fördel för några av de nominerade, som till exempel Bianca Ingrosso.

– Man kan rösta hur många gånger som helst – och det är ju lite orättvist i dessa omröstningar. För vissa har ju väldigt lojala fans: alltså Bianca, med flera. De får ju väldigt mycket röster eftersom att folk röstar om och om igen, säger hon i sin egen podcast ”Träningspodden”.

Ingen förlust om Jessica går utan pris

Även om hon är en tävlingsmänniska och skulle bli besviken om hon inte vann något pris, menar ändå Jessica att en förlust inte skulle vara hela världen.

– Det där med priser, alltså. Egentligen är det ju inte så viktigt, men det är ju roligt att få lite uppskattning, säger Jessica Almenäs i podden och fortsätter:

– Man skulle ju ljuga om man sa att man inte vill vinna. Det är klart att man vill det, säger Jessica Almenäs.

Vad tycker ni om detta? Lämna en kommentar på vår Facebooksida. Glöm inte att följa Nöjeslivet på Instagram för fler nöjesnyheter!

Exit mobile version