Jessica Anderssons nya kärleksbesked tills sambon: ”Kanske bara gör saken värre”

Jessica Andersson kärleksbesked. Foto: Instagram

Jessica Andersson är en av våra mest folkkära artister. Hon har varit med i Melodifestivalen sju gånger och vunnit en. Förutom fantastiska sånginsatser har hon även vunnit dansprogrammet ”Let´s dance”.

Men nu gör hon sig redo för sin egen turné som för första gången går under hennes egna namn.

Under turnén som kommer gästa 35 städer kommer Jessica att bjuda på en speciell överraskning till kärleken och sambon Johan.

En svensk översättning har gjorts av Meghan Trainors låt ”Dear Future Husband” tillsammans med föreställningens regissör Hans Marklund. Enligt artisten själv är en passning till sambon – om önskan att hon vill ha en ring på sitt finger.

– Marklund har skrivit en svensk text till Meghan Trainors låt ”Dear Future Husband” som är riktad till Johan på ett smart och roligt sätt. Så vi får se om jag får en ring efter det här eller inte? Det kanske bara gör saken värre, säger Jessica Andersson till Aftonbladet. 

Kan tänka sig giftermål

Mer exakt hur texten kommer att framföras, vill inte Jessica avslöja ännu.

– Det är hemligt fram till premiären, men du kan få en liten bit: ”Blivande make det är inte fel, ha lite stake, spela lite spel, men låt mig vinna varje gång”, säger hon till tidningen. 

Samtidigt vill hon även lyfta fram att gifta sig är inget krav från henne, utan mer en rolig pik till sambon.

– Jag kan absolut tänka mig att vara tillsammans med Johan resten av livet utan att gifta mig. Men det är kul att det blivit lite som ett stående skämt, det här med giftermålet.

Lägger framtidsplanerna på is

Jessica Andersson har tidigare berättat om hennes och sambons dröm om att skaffa barn, men att vägen dit har varit svår.

När hon gästade tv-programmet ”Efter fem” öppnade hon upp om den svåra kampen.

– Sen är det väldigt personligt och privat, och det är fortfarande inte helt enkelt. Just nu av naturliga skäl, jag ska ut på turné och så vidare, ligger det lite på is. Om vi verkligen ska satsa på det, vilket vi vill när vi pratar om det, får man nog prioritera om lite grann i sitt liv och inte vara ute och sjunga och dansa på det sättet, sa Jessica Andersson i programmet.

Vilken rolig kärlekspik till sambon Jessica. Tryck på gilla-knappen för att skicka kärlek till Jessica inför premiären.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Exit mobile version