Jessica Anderssons tråkiga hälsobakslag – har fått problem med ryggen

Jessica Andersson har varit aktuell med Diggiloo under sommaren. Men nyligen fick hon en plötslig och oroväckande skada i ryggen.

”Sedan dess har jag haft ont”, skriver Jessica på Instagram.

Jessica Andersson slog igenom som en del av duon Fame, tillsammans med Magnus Bäcklund, och vann Melodifestivalen 2003 med låten ”Give Me Your Love”, och fick därmed representera Sverige i ”Eurovision Song Contest”.

Efter Fame har Jessica fortsatt att lysa som soloartist och har släppt flera framgångsrika album, deltagit i ”Melodifestivalen” flera gånger, och turnerat landet runt.

De senaste somrarna har hon varit en av de återkommande artisterna i den populära turnén ”Diggiloo”, som åker och spelar på scener i hela landet.

Jessica Anderssons skada

Även denna sommaren har Diggiloo-turnén varit i full gång. Förutom Jessica medverkar även Anders BaggeLucianozWiktoriaAndreas LundstedtLiamooAndreas Weise och Elisa Lindström, inte en dålig uppställning!

Men att Jessica skulle kunna fullborda sin turné kändes tveksamt i början på förra veckan. När hon skulle lyfta en resväska var det nämligen något som drog till i ryggen.

I tisdags morse sa det PANG i min rygg när jag skulle lyfta in en resväska i bilen för att åka till Öland. Sedan dess har jag haft ont , det har gått bra när jag har stått på scen men att resa sig efter stillasittande och komma ur sängen på morgonen har varit en pina”, skriver Jessica på Instagram.

Som tur är kunde Jessica få professionell hjälp och efter ett rehabiliteringspass kunde hon direkt känna sig mycket bättre. Jessica fortsätter:

”Idag fick jag grym hjälp av Mathias Brunberg på Active i Trollhättan och jag är så tacksam .. ryggen känns mer rörlig och smärtan har avtagit något, jag är redo för Diggiloo i Vänersborg ikväll!”

Vilken tur att det blev bättre, Jessica och att du kan fortsätta leverera i Diggiloo!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev