Jessica Anderssons intima kärleksgåva till 11 år yngre pojkvännen Johan – stora gesten: ”Helt unik”

Jessica Andersson och pojkvännen Johan har varit ett par i snart åtta år. 
Och när det nu är hans födelsedag passar hon på att ge honom en minst sagt oväntat present. 
Helt unik i sitt slag”, skriver Jessica på Instagram.

Jessica Andersson slog igenom när hon medverkade i Bert Karlssons tävlingsprogram Fame Factory. Året var 2002 och efter sina framgångar i programmet bildade Jessica bandet Fame ihop med Marcus Bäcklund, som hon tävlade tillsammans med i programmet. 

Duon gjorde omedelbar succé när de tog hem hela Melodifestivalen 2003, med bidraget ”Give me your love”. Det blev bara ett framträdande till i tävlingen för duon, men Jessica har sedan dess tävlat sex gånger till som soloartist, senast 2021. Hon är dessutom en återkommande artist i Diggiloo-turnén.

Jessica Andersson om relationen till pojkvännen – så träffades paret

I snart åtta år har Jessica Andersson kilat stadigt med 11 år yngre sambon Johan. När de träffades för första gången så klickade det direkt, något som Jessica själv berättat om i en intervju med Amelia.

– Det var någonting med honom som fascinerade mig. Vi pratade hela kvällen. Sedan bytte vi nummer för han ville att jag skulle sjunga på hans restaurang, säger hon till tidningen.

Pojkvännen jobbar som krögare vilket gör det svårt för honom att följa med Jessica under turnéer. Men även om paret tvingas vara ifrån varandra ofta, har de en stabil relation att luta sig tillbaka på, menar Jessica.

– Han tar ner mig när jag behöver tas ner och lyfter mig när jag behöver det, säger Jessica till tidningen.

Jessica Anderssons kärleksgåva till sambon 

Inför Johans födelsedag har Jessica smidigt hemliga planer. Hon bestämde sig nämligen för att ge honom en specialbeställd cowboy-hatt. Den är i ljusbrunt läder och har ett mörkbrunt snöre runt sig med vad som ser ut att vara ett skal eller en mussla. 

Beställde en hatt till Johans födelsedag från Tattieshats. Tack för att du tog till dig av allt jag berätta om Johan. Hatten är verkligen personlig och unik i sitt slag.”, skriver Jessica på Instagram.

På andra sidan syns även ett mönster av en snäcka på sidan av hatten.

Senare visade hon även upp när Johan bär upp hatten med stolthet.

Stort grattis på födelsedagen Johan!