Jill Johnson visar upp lyckan med dottern Havanna: ”Underbart”

Jill Johnson och dottern Havanna. Foto: Mickan Mörk/TT & Instagram @jilljohnsonmusic

Jill Johnson och dottern Havanna. Foto: Mickan Mörk/TT & Instagram @jilljohnsonmusic

Jill Johnsons nya bild med dottern Havanna väcker reaktioner.
Nu har duon någonting riktigt kul att dela med sig av.
– Jag står båda mina döttrar nära, har artisten tidigare berättat för Nöjeslivet.

Jill Johnson har haft ett intensiv sommar med massor av konserter ute i landet. Bland annat gjorde hon ett stopp vid Sollidenscenen på Skansen för ett framträdande tillsammans med bandet ”The Johnsons” hos Pernilla Wahlgren i Allsången på SVT. Någonting hon då såg mycket fram emot.

– Det är alltid en ära, tycker jag. Att få förtroendet av SVT. Det är ju svensk tradition och svensk sommar. Man kan ju inte springa här varje sommar, men jag tycker det är väldigt kul att få vara tillbaka, sade hon till Nöjeslivet inför sin medverkan.

LÄS MER: Jill Johnsons nya drag med 18-åriga dottern Havanna – starka känslorna i kulisserna: ”Bröt ihop”

Dottern hade roll i Jill Johnsons show

Dessutom har hon haft med sig äldsta dottern Havanna i showproduktionen på senare tid. Jill har två döttrar: Havanna och lillasyster Bonnie. I föreställningen ”Simply the Best” som gavs i Göteborg förra hösten arbetade Havanna i produktionen bakom kulisserna.

– Hon kör följespot (ett slags ljusanordning, reds anm.) så det är väldigt fnissigt och roligt. Hon förekommer också i showens material, därför att vi har sjungit in en duett en gång som finns med, har Jill Johnson tidigare berättat i en intervju med Nöjeslivet.

”Crazy in love”-sångerskan, som också gjort tv-succé i program som Melodifestivalen, Så mycket bättre och egna Jills veranda, förklarar att dottern inte gått i hennes spår vad gäller artisteriet.

– Egentligen inte. Det är roligt att se hur hon dras till media. Hon var nyligen till Nashville fyra veckor och jobbade. Hon är ju uppväxt med det här, sade Jill Johnson då.

Artisten berättade också att Havannas första resa till countryns förlovade land i USA skedde när hon bara var knappt ett halvår gammal.

– Men det här var en ren slump, faktiskt. Jag skrev med hennes godkännande en hel platta till henne, som heter ”Dear Havanna”. Det var i hennes frigörelseperiod när hon blev frigörande tonåring. Vilket jag tyckte var separationsmässigt så svårt. Att hon var så fri i sig själv och inte behövde mig lika mycket. Det var ganska omtumlande.

LÄS MER: Därför använder Peter Haber käpp egentligen: ”Gör mig trygg”

Jill Johnson om nära relationen till döttrarna Havanna och Bonnie

Hon står båda sina döttrar nära.

– Ja. Jag har två döttrar och står båda nära. Och alla frågar mig: ”Men Gud, när ska Bonnie få en platta då?”, haha. Men hon är bara 13 och jag försöker skydda dem från det offentliga tills de känner att de vill kliva ut där själva. Vi lever ett ganska vanligt liv, för det mesta, sade Jill Johnson tidigare till Nöjeslivet.

Nu kan Jill och Havanna se fram emot några förhoppningsvis soliga dagar tillsammans. På Instagram berättar den folkkära artisten att hon och äldsta dottern är på väg mot sydligare breddgrader.

– Kreta, nu är det vår tur! Äntligen semester, skriver Jill till bilden tillsammans med dottern.

Lyckönskningar till mor och dotter

I kommentarsfältet är det nu många som önskar de båda en trevlig resa.

– Åh så underbart! Ha sååå skönt nu, skriver TV4-programledaren Jenny Alversjö i en kommentar till inlägget.

– Ni ser båda ut som att ni kommit HEM från Kreta! skriver en annan följare.

– Ha en underbar semester. Så väl värda det! skriver en tredje.

– Oh härligt. Njut, njut, njut av semester, skriver en fjärde.

Hoppas ni får en fin tid tillsammans!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version