Jon Bon Jovis son Jake Bongiovi har vuxit upp – nu har han förlovat sig med Netflix-stjärnan Millie Bobby Brown

Jake Bongiovi, John Bon Jovi, Mille Bobby Brown

Foto: TT/Shutterstock

Stranger Things-fans möttes nyligen av stora nyheter när Millie Bobby Brown, som spelar ”Eleven”, hintade om att hon förlovat sig med pojkvännen Jake Bongiovi.

Och om det är några därute som tycker hennes framtida make ser bekant ut kan det vara då han är väldigt lik sin far, rockstjärnan Jon Bon Jovi.

Jake Bongiovi, 20, och Millie Bobby Brown, 19, förlovade sig enligt uppgifter tidigare i vår och har varit ett par sedan 2021.

När nyheten om deras förlovning kom möttes det av blandade reaktioner. En del ansåg att Millie Bobby Brown är för ung för att gifta sig, men självklart var det också många som gratulerade paret.

Bongiovi delade med sig av bilder på turturduvorna på sin Instagram där han skrev ”för alltid” och Brown publicerade i sin tur bilder med en kärleksfull låttext skriven av Taylor Swift.

Träffades via Instagram

I November förra året bekräftade Brown att hon och Bongiovi träffades via sociala medier. ”Vi träffades på Instagram, och vi var vänner ett tag, och sen, vad kan jag säga?” har hon sagt till Wired.

Paret gjorde debut på röda mattan tillsammans vid BAFTA Awards i mars 2022.

Foto: Fred Duval / Shutterstock

Och även om Brown är mest känd av de båda efter sin supersuccé i Netflix-serien Stranger Things så är också Bongiovi en person som många känner till.

Läs mer: Tommy Körbergs tre barn har vuxit upp – det här är sönerna Anton, Erlend och dottern Elvira idag

Allt du vill veta om Jack Bongiovi

Han är nämligen rockstjärnan Jon Bon Jovis son, och likheten är minst sagt slående.

”Livin’ on a Prayer”-legenden har fyra barn med hustrun Dorothea Hurley, som han varit gift med sedan 1989. Jake är näst yngst i skaran som också består av Stephanie Rose, 29, Jesse, 28, och Romeo, 19.

Dorothea Bongiovi och Jon Bon Jovi. Foto: Shutterstock

Enligt NJ.com var Jake Bongiovi en aktivist i gymnasiet och organiserade demonstrationer och liknande för att motverka skolskjutningar. ”Det räcker. Det har hänt för många gånger,” sade han då till sajten.

Vill jobba med skådespeleri

Han spelade amerikansk fotboll på Poly Prep Country Day School, innan han började på Syracuse University. Men enligt universitetet gick han aldrig klart utbildningen, rapporterar Variety.

Actor Millie Bobby Brown, right, and boyfriend Jake Bongiovi attend the world premiere of ”Enola Holmes 2,” at The Paris Theater, Thursday, Oct. 27, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) NYEA106. Foto: TT

Och även om han är väldigt lik sin far till utseendet så finns det inte några planer på att gå i rockstjärnans fotspår. Istället är han mer intresserad av att skådespela, precis som sin fästmö.

Bland projekten som han tagit sig an finns HBO Max Sweethearts, och komedin Rockbottom, enligt Variety.

Vi önskar er allt gott i framtiden!

Exit mobile version