Jon Bon Jovis barn: Sonen Jacob Bongiovi har vuxit upp

Jon Bon Jovis barn

Jon Bon Jovis barn

Få rockstjärnor har åldrats så väl som Jon Bon Jovi. Även om han är en av 80- och 90-talets största rockikoner så har han inte levt den klassiskt skandalösa rock’n roll-livsstilen som andra gjort. Jon Bon Jovi har varit tillsammans med samma kvinna i över 30 år, och de har fyra barn tillsammans. 

En av sönerna är sin pappa upp i dagen. Håll i hatten. 

Jon Bon Jovi heter egentligen John Francis Bongiovi, och har fått sitt smeknamn från sitt rockband “Bon Jovi” där han är sångare. 

John Bongiovi är en amerikansk sångare, låtskrivare, gitarrist, producent och skådespelare. Han är mest känd för sina insatser i rockbandet Bon Jovi, som slog igenom 1984 med låten “Runaway”. 

Jon Bon Jovi. Foto: Shutterstock

Under 80- och 90-talet var Bon Jovi några av de största banden, och de turnerade världen över. Deras mest kända hits är ”You Give Love a Bad Name”,”Livin’ on a Prayer”, “I’ll be there for you” och “Bed of roses”.

Dessa låtar gjorde publiken fullkomligt sjövilda vid varje framträdande, och många idoliserade just frontfiguren John, som krossade många kvinnors hjärtan

För Jon Bon Jovi fanns dock bara en kvinna som blev hans stora kärlek och mamman till hans fyra barn. Sedan 1989 är han gift med Dorothea Hurley, som han så sent som i år hyllade på sin Instagram. 

LÄS MER: John Bon Jovis ungdomskärlek blev ett 30 år långt äktenskap eftersom hans fru är det ”som håller de ihop”

Jon Bon Jovi har fyra barn med Dorothea. Äldsta barnet heter Stephanie Rose Bongiovi. Hon föddes den 31 maj 1993. 

Två år senare, 1995 föddes första sonen Jesse. Han är idag 27 år gammal. 

Jacob Bongiovi

Jacob Hurley Bongiovi är den av barnen som har mest ögon på sig just nu. Jacob föddes den 7 maj 2002, och ju mer vuxen han blir desto mer lik blir han sin pappa Jon Bon Jovi som ung hjärtekrossare. 

Jacob BonGiovi är Bon Jovis näst yngsta son. Han syns ofta tillsammans med kända skådespelerskan Millie Bobby Brown, som är hans flickvän sedan drygt två år tillbaka. 

Millie, som är känd från tv-serien ”Strangers Things”, fyller gärna sitt Instagramflöde med bilder på henne och unge Bongiovi, som är sin pappa Jon Bon Jovi upp i dagen. Han och hans storasyster är de som blivit mest lika sin pappa.

Jacob Hurley Bongiovi har även han en Instagram, på vilken han titulerar sig som skådespelare. Han har dock inga registrerade filmer eller annat som han medverkat i, utan är känd som vad vi i Sverige skulle kalla “kändisbarn”. 

Enligt sajten Celebrity Nine studerar Jacob på Syracuse University i New York, där han också spelar i fotbollslaget.

En sak är säker, han verkar uppskatta sin flickvän Millie en hel del. 

Jacob Bongiovi. Foto: Shutterstock

Jon Bon Jovis yngsta son heter Romeo Jon Bongiovi. Han är född 29 mars 2004 och blev 18 år i år. 

Jon Bon Jovi är som 60-åring fortfarande aktiv musiker, men han jobbar också för Röda korset för att bekämpa AIDS. Tillsammans med hustrun driver han också restauranger som riktar sig till fattiga och hemlösa personer.

LÄS MER: Jon Bon Jovi hoppar in och sliter i disken – på hans egna restaurang där fattiga människor får äta gratis

Exit mobile version