Jon-Kristas avslöjande om tjejbesöket i Bonde söker fru – uppgörelsen tittarna inte fick se: ”Hon bor så nära…”

Jon-Krista

Foto: TV3

Det har blivit dags för ett gäng få utvalda brevskrivare att flytta in på gården hos årets bönder i programmet “Bonde söker fru”. När Nathalie gjorde en storartad entré på motorcykel såg renskötaren Jon-Krista ut att falla som en fura, men nu avslöjar han sanningen som tittarna inte fick se. 

Efter att bönderna i “Bonde söker fru” introducerats för kandidaterna som sökt i hopp om att hitta kärleken ska deltagarna skäras ner och bli färre. För bonden Jon-Krista föll valet på Nathalie, Sanna, Jennie, och Ida, och de blev alltså de fyra som får flytta in på Jon-Kristas gård över sommaren. 

”Lätt för henne att brassa över”

I programmet ser man Nathalie dyka upp på bondens går i Norrland före alla andra. Detta gjorde att hon och den eftertraktade bonden fick nästan en timme tillsammans helt själva. 

Men detta var enligt Jon-Krista något som produktionen redan gjort upp.

– Det är ju så att jag blir förvarnad för att de kommer att komma den här dagen, alla kom samma. Men så beror det lite hur lång bort ifrån de reser ifrån. Nathalie hade sin motorcykel, så det var lätt för henne att brassa över eftersom hon bor så nära. Att hon fick komma först var en glad överraskning, säger Jon Krista till tidningen Hänt.

Jon-Krista. Foto: TV4

I samma intervju ger Jon-Krista svar på det många tittare undrat, nämligen varför inte Nathalie hade något bagage med sig till gården i Norrland. 

Enligt bonden bor Nathalie inne i staden Umeå, bara 20 minuter från hans gård, vilket gjorde att hon kunde ta motorcykeln dit medan bagaget fick komma efter i en annan bil. 

Linda Lindorff ger svar på tal

Men det är inte den enda uppgörelsen som tittarna inte fått se i ”Bonde söker fru”. Nyligen riktades kritik mot det faktum att vissa personer som sökte till programmet verkade ha fördelar då de träffat bönderna förr. 

Nathalie, som anlände till gården på motorcykel, hör till en av dessa. Till slut valde Linda Lindorff att svara på spekulationerna och frågorna på sin blogg. 

”För det första, tjejen det handlar om som heter Nathalie är inte ett ex, inte ens nån som JK känner väl. JK och Nathalie började ses och hann träffas ett par gånger tidigare men det blev aldrig nåt. Det rann ut i sanden. När Nathalie sedan såg JK på teve så kände hon att hon nog gjort fel i att inte fortsätta träffa honom. Hon ville ge det en ny chans och skrev därför ett brev”, skrev Lindorff och fortsatte:

Linda Lindorff. Foto: TV4

”För det andra, att Nathalie skulle ha ett försprång gentemot de andra tjejerna eftersom det träffas förut kan ju förstås stämma MEN det är för den skull inte säkert att det gör att JK gillar henne mer. Han har nu träffat väldigt många fantastiska tjejer och på en speeddejt till exempel handlar det inte om att lära känna varandra – det handlar om att känna in kemi och få en känsla av ”kärlek vid första ögonkastet”. Så i Nathalies fall så skulle det till och med kunna ligga henne i fatet”.

LÄS MER: Linda Lindorff talar ut om ”fusket” – beslutet för brevskrivaren upprör: ”Skulle kunna ligga henne i fatet”

Exit mobile version