Därför valde Alexandra att lämna Bonde-Jens egentligen – anledningen till beslutet: ”Jag avskydde att…”

Alexandra lämnar Jens, Bonde söker fru

Foto: TV4

Alexandra tillbringade en natt på hotell för att komma i kontakt med sina känslor. Sen beslutade hon sig för att lämna Jens. Beskedet kom som en chock för bonden.

Nu avslöjar hon att hon försökt åka hem tidigare.

– Jag kände ju hela tiden att jag ville åka hem. Men så vill jag hela tiden vara alla till lags, och lyssnade på alla andra som sa att jag skulle stanna, säger hon till TV4.

Under onsdagen var tanken att två av bönderna skulle göra sina slutgiltiga val. För en av dem, Mimmi från Öland, gick planen i lås. I sista stund dumpade hon Erik för att i stället fortsätta dejta Jimmy.

Micke gör sitt val – Mariette eller Jenny – under torsdagens specialavsnitt.

Läs mer: Mimmis tårfyllda beslut i Bonde söker fru – han blir hennes slutval: ”Fick gå på magkänslan”

Det lämnar bara kött- och spannmålsbonden Jens, 27, från Hedemora i Dalarna. Han hade bara Alexandra och Sabina kvar inför det senaste avsnittet.

Det blev ett oväntat slut för Jens. Foto: TV4

Men allting slutade i katastrof för den kärlekstörstande bonden.

”Aldrig känt så här förut”

Redan förra avsnittet bestämde sig Alexandra, hans personliga favorit, för att lämna gården för att bo en natt på hotell. Hon behövde tid för sig själv för att komma underfund med vad hon egentligen ville.

Jens gillade inte beslutet, men accepterade det.

När hon senare kom tillbaka till gården meddelade hon honom att hon inte längre ville vara med i programmet. Beskedet krossade Jens som hade börjat få känslor för Alexandra.

– Jag känner väldigt mycket för dig. Så du vet det, du är en otroligt fin tjej på alla sätt. Jag har aldrig känt så här förut för någon. Det ska jag erkänna. Det har alltid varit dig som jag tyckt om och känt för. Det är du som skulle stå där på slutet, sa han i programmet.

– Jag har känt så jävla starkt för dig, det har jag. Men allt gick bara så väldigt fort fram, då blir jag rädd bara. Det blev jävligt dumt. Jag känner mig jättehemsk som bara fegar ur och backar, svarar hon honom.

Alexandras ord om beslutet

Nu i efterhand har Alexandra pratat med TV4, för att förklara sitt val att lämna lite mer ingående.

Hon avslöjar då att hon egentligen hade velat lämna långt tidigare och att det var produktionens förslag att hon skulle ta in på hotell först.

– Jag kände ju hela tiden att jag ville åka hem. Men så vill jag hela tiden vara alla till lags, och lyssnade på alla andra som sa att jag skulle stanna. När jag väl kunde åka hem blev jag jättelättad över att få komma hem till mitt och få känna vad jag själv känner. Jag var ganska fastbesluten om att jag ville åka hem, säger hon till kanalen.

När man ser programmet får man uppfattningen att hon haft känslor för bonden från Dalarna. När hon kom hem och började fundera på det hela insåg hon att det inte alls stämde.

Alexandras känslor följde inte med när hon åkte hem. Foto: TV4

– Nu i efterhand när man kunnat reflektera så är det ju det, vi klickade inte riktigt på den fronten. Sen visade han lite sidor som jag inte gillar, säger hon och försäkrar ändå att det var jobbigt att behöva göra honom ledsen:

– Jag tänkte hela tiden på Jens, han blev ju väldigt ledsen och jag avskydde att såra honom. Först lämnar Ida och sen jag. Mitt beslut blir ju också utdraget eftersom att jag tar in på hotell och Jens måste vänta en hel natt på mitt besked, det kändes inte jättesnällt.

Avslöjar Jens regelbrott

Alexandra har tidigare berättat om det regelbrott som Jens gjorde sig skyldig till under sommaren. Redan under speeddejtingen på Sundbyholms slott försäkrade han henne om att hon skulle bli kvar till slutet, hon behövde bara spela med.

Läs mer: Alexandra talar ut – avslöjar Jens fräcka regelbrott tittarna inte fick se: ”Ville inte leka och låtsas”

De ringde och sms:ade också varandra under produktionens gång, vilket man inte får.

– Det som blir så konstigt är att tittarna ju inte vet om att vi har haft kontakt. Likadant var det när vi var på gården, han skrev till mig hela tiden. När han var på dejt med andra fick jag sms. Det är mycket sånt som hänt som tittarna inte fått se, jag ville inte leka och låtsas. Det fungerar inte så, tycker inte jag, säger hon.

Efter att Alexandra lämnat gården berättade Jens för Sabina, den andra tjejen som var kvar i finalen, att han gärna är själv och att hon således helst får flytta ut. Hon ville egentligen vara kvar på gården, men vill inte tvinga sig på.

I slutändan stod Jens alltså helt själv utan någon brevskrivare kvar. Kärleken är ibland svår att förstå sig på.

Vad tråkigt för Jens att bli lämnad av den som han hade börjat få känslor för. Det kan göra ont med kärlek.

Vad tycker ni om onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru”? Kommentera gärna.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version