Karl Fredriks barnbesked med Petter – efter stora kärlekslyckan: ”Just nu tror jag inte att vi är…”

Karl Fredrik Gustafsson

Foto: TT & Instagram

Karl Fredrik Gustafsson och kärleken Petter Kjellén jobbar båda för fullt hemma på gården.

Just nu spelas en tredje säsong in av TV4:s ”Karl Fredrik på Österlen”.

Men mitt i allt det hektiska delar paret stora drömmar inför framtiden.

Karl Fredrik Gustafsson, 34, har fångat många tittares hjärtan som programledare för TV4:s tv-serie ”Karl Fredrik på Österlen”.

I serien, som hade premiär under våren 2020, får tittarna ta del av trädgårdsprofilens allra hetaste tips för en finare trädgård och bekanta sig med Karl Fredriks liv på gården.

Vid sin sida har Karl Fredrik även kärleken Petter Kjellén och under våren lämnade paret det glädjande beskedet att de ska gifta sig.

Nu i semestertider är det många turister som vill passa på att besöka parets välkända gård och varje dag får de besök av 1000 nyfikna gäster. Samtidigt spelas även en tredje säsong av succéserien in på gården. Mitt i allt kaos bor och arbetar Karl Fredrik tillsammans med Petter.

Foto: Suvad Mrkonjic / TT

”Duktiga på att drömma ihop”

För Hänt berättar Karl Fredrik att det känns som att de bor mitt i en cirkus och att det fungerar bra att spendera varje vaken timme tillsammans med kärleken.

– En del av det eviga livspusslet. Sjävklart att det praktiska fungerar, men jag tänker att det är viktigt att det inte får bli för praktiskt. Att inte bara prata företag och ekonomi, vi är väldigt duktiga på att drömma ihop, säger Karl Fredrik till Hänt men erkänner att paret drömmer om att vara lediga.

Tankarna om att skaffa barn

Det nyförlovade paret är förvisso inne i en högsäsong och gården är deras jobb. Men livssituationen kan ibland sätta käppar i vissa hjul.

Exempelvis om paret vill bli föräldrar.

– Det här med barn har man väl haft i bakhuvudet, men vi lever ett väldigt härligt liv men hjulen snurrar fort. Det är inte bara så att vi går runt och fluffar blommor i en trädgård, med ett sådant här stort företag har vi många kunder att ta hand om, berättar Karl Fredrik för Hänt och fortsätter:

– Just nu tror jag inte att vi är redo för barn, utifrån den livssituation vi har. Men vi drömmer säkert om det och inom ett par år, men det är inget som vi tar för givet. Det är något som framtiden får utvisa, det man även ska säga när man pratar barn är att det är ingen rättighet man har.

Ni är så underbara, Karl Fredrik och Petter! Tror ni också att de hade blivit fantastiska föräldrar? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version