Karl Fredriks och Petters tillskott efter bröllopet

Foto: Instagram @petterkjellen / TV4

Familjen utökas!
Två veckor efter bröllopet har Karl Fredrik Kjellén Bergfeldt på Österlen roliga nyheter att berätta med maken Petter.

För två veckor sen gifte sig Karl Fredrik Kjellén Bergfeldt med sin älskade make Petter. Båda är kända från TV4:s trädgårdsprogram ”Karl Fredrik på Österlen”. Paret driver gården Eklaholm på Österlen tillsammans, och de förlovade sig en vacker vårdag på Gotland 2021. De har varit tillsammans i tio års tid, och inför bröllopet berättade Karl Fredrik för Nöjeslivet om deras storslagna planer för firandet.

– Vi tänker oss att på fredag eftermiddag-kväll så blir det mingel med alla gästerna, där det blir charkuterier, ostar och lite härlig mingelmat och gott dricka i glasen. Det blir vackert, mysigt och avslappnat, har Karl Fredrik tidigare berättat för Nöjeslivet.

Han berättade då att planen var ett bröllop som skulle pågå i dagarna tre.

– Bröllopet blir sedan på lördagen och då är det först vigsel och sen fest. Det blir musik och dans till månljus och stjärnornas sken. Med stora olivträd och citronträd omkring som doftar ljuvligt. Sen avslutas det hela på söndagen med en härlig brunch med vinåkerskänsla, med foodtrucks, pizzaslices och dukat långbord, sade Karl Fredrik då.

Förutom försäljning i gårdsbutiken skriver Karl Fredrik också böcker, och tidigare i år utkom hans andra bok, ”Karl Fredrik. Vårkänslor och trädgårdsmagi”.

Karl Fredrik och Petters sorg innan bröllopet

Både Karl Fredrik och Petter har gjort sig kända som stora djurvänner. De har haft med både hund och katt i TV4-programmet. Hunden Hamlet och katterna JC och Leopold blev tittarfavoriter. Men i början av sommaren tvingades paret berätta att deras hund Hamlet tyvärr gått ur tiden.

– Det är med en stor sorg jag meddelar att vår fina hund Hamlet nu finns i hundhimlen! Hamlet, Du fattas oss! Imorse var du med oss i Plantis när vi jobbade, ikväll finns du inte längre bland oss. En familjemedlem har ryckts ifrån oss, på tok för tidigt på grund av en spridd tumör, skrev Karl Fredrik på Instagram i juni.

Sorgen var påtaglig på Österlen, efter att den älskade fyrbenta familjemedlemmen lämnat jordelivet.

– Vi kommer aldrig glömma dig, du kommer alltid vara saknad. Ni är många som fått följa Hamlets liv genom TV, tidningar och sociala medier. Hela din Eklaholms-familj sörjer dig! Du var den snällaste, finaste, gosigaste och mest omtänksamma hund och vän vår familj kunde ha! Jag som inte är uppväxt med hund, kunde inte ana vilka band och känslor man kan hysa för en hund, nu vet jag, skrev Karl Fredrik.

Familjen har utökats efter bröllopet

Två veckor efter bröllopet – och fyra månader efter Hamlets bortgång – har nu Karl Fredrik och Petter trevliga nyheter att berätta. Deras familj har nämligen utökats med en fyrbent medlem.

– Äntligen är hon här! Chinon är på väg hem till Eklaholm. Ett hem utan hund är inte komplett, skriver Petter Kjellén på Instagram.

LÄS MER

Exit mobile version