Karl Fredriks vilda svensexa med Petter – tv-profilen överraskades totalt: ”Wow”

Foto: Instagram @petterkjellen

Nästa helg gifter sig tv-profilerna Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén.
I helgen överraskades de ordentligt med en svensexa.
– Trodde verkligen inte någon skulle kunna klämma in en svensexa i vårt schema, skriver Petter.

Kommande helg gifter sig Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén, båda kända från TV4:s ”Karl Fredrik på Österlen”. Paret förlovade sig under strålande solsken en vacker vårdag på Gotland i april 2021. De har varit tillsammans sedan 2014 och planerar nu ett storslaget bröllop.

– Vi tänker oss att på fredag eftermiddag-kväll så blir det mingel med alla gästerna, där det blir charkuterier, ostar och lite härlig mingelmat och gott dricka i glasen. Det blir vackert, mysigt och avslappnat, har Karl Fredrik tidigare berättat för Nöjeslivet.

– Bröllopet blir sedan på lördagen och då är det först vigsel och sen fest. Det blir musik och dans till månljus och stjärnornas sken. Med stora olivträd och citronträd omkring som doftar ljuvligt. Sen avslutas det hela på söndagen med en härlig brunch med vinåkerskänsla, med foodtrucks, pizzaslices och dukat långbord.

I helgen överraskades paret av vännerna som anordnade en svensexa.

– Wow, ni gjorde det! Trodde verkligen inte någon skulle kunna klämma in en svensexa i vårt schema! Men det gick! Tusen tusen tack alla inblandade för en superrolig kväll! Ingen nämnd, ingen glömd! Ni är verkligen helt otroliga, vilken ynnest att få ha er som vänner, skriver Petter Kjellén på Instagram.

För Expressen berättar han mer om vännernas drag.

– Jag trodde ingen skulle hinna fixa en svensexa för alla våra vänner har så tajt schema. Så jag hade inga förväntningar, säger Kjellén.

Av bilderna att döma hade paret och vännerna en trevlig stund tillsammans – som bland annat innefattade gokart-åkande.

– Det blev mycket alkoholintag, det var roligt och lite galet. Men det är sällskapet som betyder mest. Att våra vänner fixar det här, jag menar det är många som har tajt schema men som lägger ner den tiden på oss.

Vi önskar er stort lycka till med ert kommande bröllop, Karl Fredrik och Petter!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version