Foto: TV4, Anders Wiklund/TT

Katarina Ewerlöf har sålt lyxvillan i Hasslö – så många miljoner är den värd

Katarina Ewerlöf håller till vardags till i Stockholm, men på somrarna har hon haft en lyxig tillflyktsort i form av en stor idyllisk villa i Hasslö.

Nu verkar det dock som att sommardrömmen är över, då Katarina har sålt den enorma lyxvillan, enligt Hänt.

Så många miljoner gick huset för.

Katarina Ewerlöf tillhör Sveriges skådespelarelit med sina tidlösa roller i några av våra allra mest omtyckta klassiker.

Bland annat som ”Sara” i julklassikern ”Tomten är far till alla barnen” och som ”Anne Snapphane” i ”Paradiset.

Så sent som förra året fick även den yngre publiken bekanta sig med skådespelerskan då hon hade en betydande roll i den nya versionen av ”Trolltider – legenden om bergatrollet” som var julkalendern 2023.

Katarina Ewerlöf säljer lyxvillan

Katarina är uppvuxen i Stockholm och bor kvar i en lägenhet i Gamla Stan. När hon vill komma bort från det fartfyllda storstadslivet har hon tidigare åkt till ön Hasslö, utanför Karlskrona.

Men det verkar som att utflykterna till lyxvillan nu är över, då Katarina nyligen sålde lyxvillan på ön.

Om Katarina lämnar Hasslö för gott, återstår att se. Men enligt Blekinge Läns Tidning har skådespelerskan haft hus på där sedan år 2000 och ser det som sin fristad.

– Jag tog tåget efter föreställningen vid fem och kom fram ensam till ett utkylt hus på Hasslö klockan tolv på natten. Ett tag undrade jag vad jag höll på med, men det gör underverk att komma hit. En dag känns som en vecka, berättade Katarina då.

Så många miljoner såldes huset för

Huset på Hasslö är 170 kvadratmeter stort med en tomtyta på hela 1 300 kvadratmeter. Dessutom finns det både tillhörande gäststuga och ett växthus.

Katarina lade ut det för 6,2 miljoner, och efter en liten förlust lyckades hon slutligen sälja huset för 6 miljoner.

Sydöstran skriver att intresset för huset var stort och att det slutgiltiga priset var ovanligt högt för området. Tidningen har även publicerat bilder på stjärnans hus.

Du är så bra, Katarina Ewerlöf.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev