Kikki Danielsson har nya ”tänder” – folkkära artistens förändring får alla att skratta

Foto: TT/TV4

Bilden på Kikki Danielsson får fansen att skratta gott.
Här visar den folkkära artisten sin härliga humor igen!
”Nya” tänderna gör stor succé i sociala medier.

Hon är en av våra mest folkkära artister. Kikki Danielsson, 69, har genom åren inte bara bjudit svenska folket på odödliga schlagerklassiker och skönsjungna countryhits.

Nej, ”Bra vibrationer”-sångerskan har också underhållit oss med en god portion humor. Nu gör Kikki återigen succé med sin karaktäristiska självdistans.

Det är i ett inlägg på Instagram – där Kikki är en flitig användare med sina över 26 000 följare – som hon berättar att hon i fjol bet av en framtand.

”Boven” i dramat? En morot.

STOCKHOLM 20110527 Kikki Danielsson. Foto: Victor Lundberg / TT

Kikki Danielsson förklarar vidare att hon då tvingades till en behandling på tre timmar i tandläkarstolen. Detta skedde i fjol när hon skulle medverka vid inspelningar av SVT:s ”På spåret”, som sändes i början av januari.

”Lyckades med konststycket att bita av en framtand med en morot ca 2 veckor innan jag skulle delta i ”På Spåret” på TV!! Panik uppstod, å en tandläkare gjorde sitt bästa av den lilla ”stump” som fanns kvar!”, skriver Kikki öppenhjärtigt på Instagram.

Upplevelsen gjorde att Kikki Danielsson nyligen återvände till tandläkarstolen. Kikki, som tidigare i år bland annat varit aktuell med nya singeln ”Några steg på botten”, förklarar att hon ville snygga till sina framtänder med ingreppet.

”Fyra kronor skulle det bli. Och idag skulle de gamla borras och slipas till, så att en tillfällig protes skulle göras. Om några veckor ska jag få den riktiga”, skriver Kikki.

Foto: Tv4

Ingreppet har gjort att den folkkära artisten delvis måste förändra vardagen.

”Nu känns det ganska OK. Men jag måste vara försiktig när jag äter, så inte Tänderna följer med ut fastklämd i en köttbit eller en macka”, skriver Kikki Danielsson.

Och passar på att skicka med en liten skämtsam ordlek:

”Löv me Tänder”, skriver hon med en passning till låten med ungefär samma titel.

Detta till den skämtsamma bilden nedan som fått hundratals av hennes fans att skratta högt.

I kommentarsfältet är det nämligen många som hyllar henne för humorn. En av dessa är artistkollegan Ann-Louise Hanson, som skriver:

”Du e ju för rolig! Jag bet av en hel tand på flyget till en lång semester i Sydafrika!! En skitsnygg tandläkare fixade en NY tand på ca 1 tim!!! Och hälften så billigt som i Sverige! Åk till Sydafrika nästa gång du har käkat morötter!!!”.

Du är för härlig, Kikki! Tack för att du bjuder oss på ett gott skratt i dessa tider.

Dela gärna vidare inlägget och skriv en uppmuntrande kommentar om denna fantastiska sångerska!

Exit mobile version