Kristin Kaspersen talar ut om otäcka skadan – nu har hon hjälp

Kristin Kaspersen

Foto: TV4/TV4

Kristin Kaspersen har tidigare gått ut på sociala medier om en smärtsam skada som hon dras med.

Men nu ger hon ett nytt glädjande besked.

Kristin Kaspersen, 54, är programledaren som genom åren gjort oss alla sällskap hemma i tv-sofforna när hon strålat ut genom tv:n.

Som ung ägnade sig Kristin mycket åt teater och som ung vuxen arbetade hon som servitris och bartender – innan hon utbildade sig till flygvärdinna. Kort senare, när hon var 22 år gammal, så blev hon väderpresentatör på norska TV3.

Några år senare började hon jobba inom tv i Sverige och ledde flera program. Och det dröjde inte länge förens hon blev poppis i tv-rutan. 1993 blev hon som yngsta person någonsin belönad med Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet.

Och på det spåret har det fortsatt. Än i dag är Kristin en av våra absolut mest omtyckta programledare. Genom sin karriär har hon lett mängder av program, bland annat NyhetsmorgonLet’s dance och Söndagsöppet. Dessutom har hon sin egen podcast.

Inflammerade skadan

Kristin Kaspersen är även en stor träningsprofil och hon brukar ibland hålla i träningsklasser. Dessutom tränar hon en hel del löpträning.

Men sedan ett tag tillbaka är det slutsprunget för stjärnan.

Tidigare meddelade hon nämligen på sociala medier att hon hade skadat sig.

Åkt in till stan för att besöka närakuten med benet. Inflammation i muskler runt smalbenet och vristen. Vila är det som behövs så ingen löpning eller långpromenader”, skrev hon i en Instagram-story.

Glädjande beskedet

Men nu tycks det som att Kristin har fått den hjälp hon behöver. I en story på Instagram beskriver hon nämligen att hon fått bra hjälp på en klinik.

Fantastisk läkarmottagning!!! Och en läkare som inte ger sig. Hon bokade drop in röntgen och MR-röntgen nästa vecka. Det gör att man sen vet vilken rehab som behövs för det beror vad för skada det är. Tack tack tack!”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Foto: Instagram/@kaspersen

Vad härligt att du fått bra hjälp med skadan Kristin! Snart är du ute och springer igen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version