Kristin Kaspersen visar upp nya superkroppen – bilderna väcker starka reaktioner: ”Helt otroligt”

Kristin Kaspersen

Foto: Instagram & TV4

I början av året drabbas Kristin Kaspersen av covid-19 – men sviterna från viruset hängde kvar längre än förväntat.

Nyligen visade Kristin upp glädjen över att vara tillbaka i full träning.

När tittarna fick se bilderna var det flera som tappade hakan, vilket även Hänt skrivit om.

Man kan säga att Kristin Kaspersen, 51, som dotter till Lill-Babs föddes in i strålkastarljuset men hon har även skaffat sig en makalös karriär. Med åren har hon blivit en av landets mest erkända programledare efter att ha lett program som TV4:s ”Nyhetsmorgon” och succén ”Fångarna på fortet”.

Dessutom medverkade hon 2019 i TV4:s ”Let’s dance” och tog hem hela kalaset. Bedriften verkade ha inspirerat sonen Filip Lamprecht, för som de flesta vet vann även han årets upplaga av programmet och visade att han inte tänkte vara sämre än mamman.

Foto: TV4

Intresset för hälsa

Vid sidan av framgångarna i tv-rutan har Kristin även sedan tid tillbaka visat hur hon brinner för träning, kost och hälsa. Tv-profilen har släppt flera böcker som berör ämnena och på Instagram uppdaterar hon kontinuerligt följarna på hur hon försöker anamma en hälsosam livsstil.

Dessvärre skulle Kristin drabbas av ett bakslag i början av året. Hon konstaterades med covid-19 och sviterna från viruset satt kvar i flera månader. Medan tv-profilen drogs med sjukdomsbesvär blev hon illa tvungen att anpassa vardagen efter det och träningen blev lidande.

Kristins nya hälsobesked

Nyligen lämnade Kristin däremot ett glädjebesked. På Instagram visade hon upp hur hon äntligen hade möjlighet att komma igång med träningen igen. Vilket även Hänt skrivit om.

”Tillbaka på gymmet! MAGISKT!
Efter min vår med eftercovid och feber i 4 månader kan jag räkna på en hand de gångerna jag besökt gymmet. Och det är såklart som det ska vara, jag skulle inte träna”, skriver Kristin Kapsersen på Instagram och fortsätter:

”Nu när energin är tillbaka så inser jag också hur påverkad jag var av febern. Slö hela jag och noll lust att röra på mig. Det är inte mitt normala jag!”

Foto: Maja Suslin / TT

”Galet skönt”

Med tanke på att sjukdomen gjort att hennes möjligheter till fysisk aktivitet begränsats är det inte konstigt att kroppen är aningen ovan vid att komma igång. Men det är däremot något som knappast syns Kristins bildspel från träningspasset.

”Även om jag idag kände jag är så mycket svagare än tidigare så spelade det ingen roll. Både kroppen och huvudet njöt varje minut den timmen musklerna fick aktiveras och belastas, svetten rann. Jag utgår från de förutsättningar jag har idag. Sååå galet skönt!
Ser fram emot denna höst än mer nu!”

Får starka reaktioner

Efter Kristins inlägg på Intsgram var det flera följare som reagerade på både bilden och texten.

”Imponerad! Och inspirerad”, kommenterade en följare.

”Helt otroligt att du kan va i så bra form och så muskulös utan att träna”, skrev en annan.

”Hur har du lyckats behålla din kropp i så fin form ändå?”, skrev en tredje.

Wow! Du är grym Kristin! Hoppas att du får hålla dig frisk framöver! Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version