Kristin Kaspersens känslosamma ord om Lasse Berghagen – efter folkkäre stjärnans kamp på sjukhus

Allas vår Lasse Berghagen ligger nersövd på sjukhuset efter en hjärtoperation. Hans döttrar Malin och Maria Berghagen har kommenterat sjukdomsläget.

Nu skickar också Malins halvsyster Kristin Kaspersen en kärleksfull hälsning till hela Sveriges teddybjörn.

Den folkkäre artisten Lasse Berghagen, 78, har under sommaren tvingats ställa in flera framföranden och andra offentliga åtaganden på grund av sjukdomsskäl.

Aftonbladet var först med att rapportera om att ikonen legat inne på sjukhus i flera veckor på grund av en hjärtoperation. Hans döttrar Malin Berghagen och Maria Berghagen bekräftade detta i en intervju med kvällstidningen i fredags.

Lasse Berghagen
Foto: Henrik Montgomery/TT

Den före detta Allsångs-programledaren har legat nedsövd i en vecka och hans hyllningsavsnitt i programserien Vilket liv! sköts upp på grund av den kritiska situationen.

Läs mer: Malin Berghagen om pappa Lasse Berghagens tuffa kamp på sjukhuset – nya beskedet: ”En kritisk situation”

Malin Berghagen: ”Går åt rätt håll”

Berghagens döttrar beskriver läget som ”stabilt, men kritiskt”. Under operationen på Karolinska sjukhuset opererade läkarna in nya klaffar i hjärtat och fick också bort bakterier som tagit sig in.

– Även om det går åt rätt håll är vi fullt medvetna om att det fortfarande är en kritisk situation för pappa. Vad som helst kan hända. Det får inte uppstå komplikationer, det ska istället ticka på som det gör nu, säger Malin Berghagen till Aftonbladet.

Malins halvsyster Kristin Kaspersen – som har Barbro ”Lill-Babs” Svensson som gemensam mor, men olika pappor – har nu vänt sig till sociala medier för att visa sitt stöd för Lasse Berghagen och hans familj.

Kristin Kaspersen
Foto: TV4

Instagram har tv-programledaren lagt ut en bild på när Lasse Berghagen vindsurfar. Dessutom skickar hon ett par värmande , kärleksfulla ord.

Lasse, en kämpe! Nu ser vi till att det är motvind fylld med kärlek och styrka för denna underbara krigare”, skriver hon till sin systers far.

Läs mer: Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

Många som skickar kärlek till Lasse Berghagen

Det är många som stämmer in och skickar kärlek till mannen som bland annat gett oss låtar som Teddybjörnen Fredriksson, Stockholm i mitt hjärta, En kväll i juni och Jennie, Jennie.

Artisterna Richard Herrey, Niklas Strömstedt, Sonja Aldén, Pernilla Wahlgren och Peter Jöback skickar alla hjärt-emojis.

Dessutom är det flera följare som skickar stärkande ord.

Fin hälsning, Kristin. Vi hoppas alla att Lasse kryar på sig snart och kommer tillbaka starkare. Du kan själv skicka ett par ord i artikelns kommentarsfält.