Kristin Kaspersens nya besked om kärlekslivet – efter alla år som singel: ”Gick på middag…”

Kristin Kaspersen

Foto: TT/TV4

Att dejta när man passerat 50-årsstrecket kan vara svårt. Särskilt när man är en offentlig person. Kristin Kaspersen har varit singel i flera år – men avslöjar nu att hon nyligen varit på dejt. 

– Det var en svensk kille, säger hon i podcasten Not Fanny Anymore. 

Hon är känd för den svenska tv-publiken som programledaren som bland annat lett storproduktionerna Söndagsöppet, Idrottsgalan, Fångarna på fortet och Let’s dance. Att hon dessutom är Barbro “Lill-Babs” Svenssons dotter kan inte ha gått någon obemärkt förbi. 

Kristin Kaspersen, 53, är ett minst sagt välkänt namn i både Sverige och Norge – då hennes pappa Kjell Kaspersen var en känd fotbollsmålvakt i norska landslaget – och många detaljer om hennes privatliv har sipprat ut i medierna genom åren. 

Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT

Hon har sedan tidigare sonen Filip Lamprecht, 26, ihop med exet Martin Lamprecht och sonen Leon Fahlén, 19, tillsammans med tv-programledaren Hans Fahlén. Men de senaste åren har hon levt själv som singel. 

Läs mer: David Lindgren och Kristin Kaspersens stora sorg – besvikelsen efter beslutet om Let’s dance: ”Gråtit”

Kristin Kaspersens avslöjande i podden

I det senaste avsnittet av podcasten Not Fanny Anymore pratar hon med make up-artisten, tillika poddaren, Fanny Lagerwall om sitt kärleksliv. Hon nämner bland annat svårigheterna som hon tidigare upplevt då hon dejtat någon som inte är offentlig. 

Dejtingappar i all ära – men Kristin Kaspersen säger att det inte är lätt att träffa någon nu när hon blivit över 50 år.

– Jag tycker för det första att det är svårt, jag har försökt med Tinder och alltså herregud! Du får iallafall upp någon som sätter kameran rakt framför sig när de fotar. Men de som dyker upp i mitt flöde, som eventuellt kan tänka sig en tjej över 50, de lägger typ telefonen nedanför på magen och så tittar de ner och tänker: “Oj, tog jag en bild nu? Jag lägger ut den”, säger hon i podcasten. 

Foto: TV4

”Behöver inte träffa dem”

Att hitta en partner på Tinder har inte gått så bra. Men Kristin Kaspersen medger att hon gett flera dejtingappar en chans. Exempelvis Raya, en exklusiv app som kräver en inbjudan eller att man är verifierad av Instagram. Det har blivit ett hjälpmedel för kändisar att ta kontakt med andra offentliga personer. 

– Ja, det har jag och på Raya dejtade jag faktiskt en, eller jag gick på middag med en kille en gång i New York. Det var en svensk kille. Och så har jag skrivit med några. Men där är det ganska smidigt för de bor typ i Los Angeles eller långt borta, så då behöver man ju inte träffa dem, säger hon. 

Alla förtjänar att få känna sig älskade och uppskattade. Hoppas du hittar kärleken snart Kristin! 
 

Exit mobile version