Kristin Kaspersens stora längtan efter barnbarn – så vill hon bli som farmor: ”Vill vara nära”

Kristin Kaspersen har två vuxna söner och längtar nu efter få bli farmor.

Hon berättar om sitt sug efter barnbarn i sin podcast ”Nyfiken på”.

– Om fem eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära, säger hon i podden.

Den kända tv-profilen och programledaren Kristin Kaspersen, 54, har gjort sig känd för att leda bland annat ”Fångarna på fortet”, ”Söndagsöppet”, ”Melodifestivalen”, ”Let’s dance” och ”Idrottsgalan”.

Hon är även en etablerad tränings- och hälsoprofil som gärna ägnar sig åt löpning och yoga – och så har hon en egen podcast vid namn ”Nyfiken på” där hon gästas av kända människor som berättar om sina liv.

Det händer även att hon pratar med gästen i fråga om saker som händer i hennes eget liv också.

Så var fallet när TV4-profilen Marie Mandelmann, 60, var på plats i studion häromveckan.

Kaspersen om längtan efter barnbarn

Kristin och Marie pratar då om hur det är att vara farmor. Mandelmann säger att hon nyligen fått ett till barnbarn och att hon är så lycklig över att få bo nära sina barn och barnbarn.

Kaspersen – som ännu inte har några barnbarn – säger då att hon verkligen ser fram emot den dag då hennes söner Filip Lamprecht, 27, och Leon Fallén, 20, bildar familj.

Kristin vill då kunna vara en närvarande farmor.

– För även om jag kan tänka att jag kanske skulle vilja göra en säsong uppe i Åre, att passa på att göra nånting för mig, som inte är att jag behöver vara kvar i stan för att det är skola eller nånting annat, säger Kristin i podden och fortsätter:

– Men då tänker jag att jag måste göra det nu. För jag vet inte… säg om fem eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära.

Filip har flyttat isär med Linn

Just nu är det inte aktuellt med barnbarn för Kristin Kaspersen. Hennes yngste son Leon, som hon har ihop med tv-programledaren Hans Fahlén, är bara 20 år gammal.

Äldsta sonen Filip är visserligen i ett förhållande med sin tidigare ”Let’s dance”-partner Linn Hegdal, 28, men de har nyligen flyttat isär efter att ha bott ihop ett tag.

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt. Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space, har Filip sagt till Hänt.

Det ser alltså inte ut att bli några ungar där på ett tag.

Så klart ser du fram emot den dag då du får bli farmor, Kristin. Det förstår vi mycket väl.

Det är ju ”livets efterrätt” att få barnbarn. Det är många som känner igen sig i det.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev