Kristin Kaspersens nya kärleksbesked – nu får hon äntligen berätta om familjelyckan

Kristin Kaspersen är tv-profilen som med sin charm och karisma letat sig in i tittarnas hjärtan under många år.

Nu bryter hon äntligen tystnaden om kärleken efter en lång tid av hemlighetsmakeri.

Kristin Kaspersen är programledaren som genom åren gjort oss alla sällskap hemma i tv-sofforna när hon strålat ut genom tv:n.

Som ung ägnade sig Kristin mycket åt teater och som ung vuxen arbetade hon som servitris och bartender – innan hon utbildade sig till flygvärdinna. Kort senare, när hon var 22 år gammal, så blev hon väderpresentatör på norska TV3.

Några år senare började hon jobba inom tv i Sverige och ledde flera program. Och det dröjde inte länge förens hon blev poppis i tv-rutan. 1993 blev hon som yngsta person någonsin belönad med Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet.

Och på det spåret har det fortsatt. Än i dag är Kristin en av våra absolut mest omtyckta programledare. Genom sin karriär har hon lett mängder av program, bland annat NyhetsmorgonLet’s dance och Söndagsöppet. Dessutom har hon sin egen podcast.

Kärleksbeskedet

Nyligen gick Kristins son Filip Lambrecht ut med att han och Linn Hegdal är ett par.

Filip och Linn träffades redan 2021 när de dansade i Let’s dance. Båda hade då relationer på varsitt håll, men det dröjde inte länge förens de gjorde slut med sina partners.

Sedan Let’s dance så har Filip och Linn umgåtts och det har spekulerats länge om huruvida de är ett par eller inte.

Men nyligen så avslöjade de att de varit ett par, faktiskt i ett helt år. Dock har de hållit relation ganska hemlig.

Kristin Kaspersen bryter tystanden

Sannolikt så har Kristin känt till relationen mellan Filip och Linn under en lång tid. Men hon har inte avslöjat något – fram till nu.

På Alla hjärtans dag så postade hon ett inlägg på Instagram som innehåller ett bildspel, där Filip och Linn syns tillsammans.

Stort grattis till kärleken! Hoppas ni får många lyckliga år tillsammans!

LÄS MER: