Laila Bagges kärleksvägran – avslöjar hemliga uppgörelsen med pojkvännen Korosh

Laila Bagges kärleksvägran. Foto: Instagram

Tv-profilen Laila Bagge har numera sitt egna program ”Lailaland” på Kanal 5. Ett program där tittarna får följa hennes liv med jobb, familjeliv och kärlekslivet med Korosh Kananian.

Men trots att hon har funnit den stora kärleken finns det ett beslut som hon står fast kring när det kommer till framtiden tillsammans.

Laila var gift med numera nära vännen Anders Bagge, 51, i sju år innan de skiljde sig 2001. Flera år senare träffade hon Niclas Wahlgren, 53, de gifte sig och äktenskapet höll i fyra år innan de gick skilda vägar.

Laila Bagge om kärleksbeslutet: ”Känns inte trovärdigt”

Med två äktenskap i bagaget ser inte Laila Bagge någon möjlighet till bröllop med Korosh.

– Efter att ha varit gift två gånger, ska jag stå en tredje gång och lova och svära tills döden skiljer oss åt? Det känns inte trovärdigt. Det känns bara så, åh vad speciell jag känner mig att du vill gifta dig med mig också, säger Laila till Hänt.

Laila Bagge om kärlekssymbolen

Istället berättar Laila att de tillsammans har skapat sin alldeles egna kärlekssymbol, som de bär istället för ringar.

– Vi har det här förlovningsarmbandet som vi sätter på en ny sten, eller boll, med diamanter på för varje år. Vi har varit ihop i fyra år, så nu i november blir det en boll till, så håller vi på så, istället för ring.

Äktenskap är inte allt, så länge ni trivs som ni är, är det viktigast Laila! Vi på Newsner skickar er tonvis med kärlek!

Exit mobile version