Lasse Kronér tackar för sig – slutet för ”Lasse på slottet”

Foto: TV4

Under sommaren har Lasse Kronér varit aktuell med sin alldeles egna allsång på Tjolöholms slott.

Men nu har han gjort sitt med allsången för i år och tackar för sig – då är han tillbaka!

– Jag ser detta som en satsning, säger Lasse Kronér till Nöjeslivet.

Den folkkära ”Doobidoo”-programledaren Lasse Kronér kom med en helt ny satsning inför sommaren. Kronér har bjudit in till ”Lasse på Slottet” med spännande artister och en ny hemlig gäst varje kväll.

Men det är tyvärr inte alla som fått chansen att njuta av Lasses underhållning. Till skillnad från ”Allsång på Skansen” har Lasses allsång inte varit tv-sänt.

Därför har inte ”Lasse på slottet” synts i tv

Det var endast en exklusiv show för de som lyckades ta sig ut till Tjolöholms slott, i norra Halland. Och det var precis så som Lasse ville ha det sin första sommar.

– Jag har redan nu tackat nej till två stycken som skulle vilja sända detta. Då pratar jag inte stora SVT eller något sånt där. Men det är mediahus som skulle vilja sända det, berättade Kronér för Nöjeslivet inför premiären.

Anledningen var att han helt enkelt ville se hur det gick och bygga upp allsången utan pressen från tv-kameror.

– Jag tackar nej till det, för jag skulle vilja bygga detta först och se vad det blir av det. Kan ju hända att det här blir jättestort, eller jättelitet. Men jag skulle bara vilja göra detta.

Nu tackar Lasse Kronér för sig

I sex veckor har Lasse underhållit publiken på allsångsscenen i Tjolöholm. Men nu är det slut för den här sommaren.

Den sista kvällen bjöd på musik från Frida Öhrn, Kalle Moraeus och en hemlig gäst. Varje kväll hade även ett tema och i den sista var det ”den svenska visskatten”

Men även om underhållningen är slut för den här sommaren väntas Lasse Kronér vara tillbaka nästa sommar. I en intervju med Nöjeslivet inför premiären avslöjade programledaren att planerna sträcker sig längre än bara denna sommaren.

– Alltså jag har faktiskt skrivit tre somrar framöver i min almanacka. Att jag ser detta som en satsning. Eftersom satsningen är ganska rejäl, för det är den. Vi kommer hålla crème de la crème-nivå på artisteriet. Vi kommer hålla crème de la crème på bandet, allt som sker, hur vi byggt det, platsen … allting. Det bildmaterialet vi har gjort är svinsnyggt. Jag tror aldrig jag har sett snyggare affisch än den vi gjort, säger Kronér.

Huruvida det blir tv-sänt nästa sommar återstår att se.

Hoppas det blev en riktig succé på Tjolöholms slott Lasse!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version